Ashley Fires besluit het heft in handen te nemen als ze haar dochter betrapt die aan het masturberen is. De blonde dochter heeft haar vriend aan de lijn en Ashley vindt het de hoogste tijd dat hij even langskomt. Hij maakt geen schijn van kans als hij eenmaal heeft aangeklopt, want de blonde milf heeft hele sexy lingerie aangetrokken en trekt hem mee naar binnen. Hij staat met open mond in de hal en weet even niet wat hij van de situatie moet denken. Daar komt snel verandering in als hij tegen de muur wordt aangedrukt en de geile moeder over zijn kruis begint te wrijven. Dat is het begin van een geile sekservaring want al snel zit Ashley op haar knieën en heeft ze zijn broek losgeknoopt. Ze begint hem te pijpen en de vriend moet toegeven dat ze een stuk meer ervaring heeft dan haar dochter. Het liefst was hij in haar geile mond klaargekomen, maar de blonde milf heeft andere plannen.

Knappe moeder laat zich in haar lekkere kontje neuken

Ze trekt hem mee naar de huiskamer en duwt hem op de bank. Vervolgens laat ze zich over zijn grote pik zakken en begint hem met passie te berijden. Haar hele kutje staat strak om de grote pik en ze begrijpt nu waarom haar dochter verkering met hem heeft. Buiten het feit om dat het op zich een best aardige jongen is. Ze gaat met haar rug op de bank liggen en laat zich stevig door hem neuken. Dan besluit ze om hem het ultieme genot te bezorgen en zegt dat hij haar in haar kontje mag neuken.

De vriend komt van de ene seksuele verrassing in de andere en hij weet niet hoe snel hij zijn dikke pik in het strakke kontje van de moeder van zijn vriendin moet stoppen. Dit is puur genot voor hem en hij is druk bezig om klaar te gaan komen. Ashley voelt dat en besluit om het even rustig aan te doen. Ze laat zijn pik uit haar kontje glijden en begint hem te pijpen, maar net niet hard genoeg om hem klaar te laten komen. De vriend heeft echter zijn eigen plan en zegt tegen de blonde moeder dat ze op haar handen en knieën moet gaan zitten. Hij wil graag over haar gezicht klaarkomen, maar eerst in haar lekkere kontje. Daarna kijken ze wel verder.

Ashley Fires is een geile blonde milf

Ze komt hard klaar op zijn grote pik

Ashley Fires is een geile blonde milf die besloten heeft om zich door de vriend van haar dochter te laten neuken. Ze heeft zelfs anale seks met hem.