Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je


Bianca Beauchamp heeft een vriend die eigenlijk alles al heeft en ze wist eigenlijk niet wat ze deze keer voor hem onder de kerstboom moest leggen. Voor de rest van de familie was het geen probleem. Gezien haar werk als online naakt mevrouw had ze wat te verteren en haar neefjes en nichtjes zouden heel erg blij worden van alle kerstcadeaus die ze voor hen gekocht had.

Bianca Beauchamp, een geil cadeau onder de kerstboom

Alleen haar vriend dus nog, die net voor zichzelf een drone gekocht had en de nieuwste iPhone zodat hij het ding op afstand kon besturen. Hij had ook alvast een sneeuwscooter gekocht voor het geval ze ingesneeuwd zouden raken en een speedboot. Dan kon hij goed de zomer. Het nieuwste, en grootste, wat er op het gebied van televisies te vinden was stond ook al te blinken in de huiskamer en omdat hij ook op de wc wel eens een deuntje wilde horen had hij een draadloos muzieksysteem laten aanleggen in het hele huis.

De vriend van de mooie Bianca Beauchamp heeft inderdaad een gevulde bankrekening. De roodharige schoonheid met de grote tieten zat dus met haar handen in het haar, want er moest iets voor hem onder de kerstboom komen te liggen waar hij het een jaar lang over zou hebben. Plots kreeg ze een ingeving die voor haar de kerst zou redden.

Op kerstavond die ze saampjes zouden vieren stond ze dan ook klaar bij de kerstboom in sexy lingerie met een kerstmuts op. Ze was zelf het kado, maar wel op een speciale manier. Ze hadden zoveel sex met elkaar dat neuken of pijpen niet echt een speciaal iets was. Dat had ze opgelost met een kokertje die ze in haar kutje verstopt had. Haar vriend kwam die tegen toen ze met haar benen wijd onder de kerstboom lag en hij druk bezig was met haar te beffen.

Met een zwoele stem zei Bianca alleen maar: “de rest van je kerstcadeau“. In het kokertje zat een papiertje waarop stond dat ze lekker twee weken naar Hawai gingen om eens lekker te en er zat een menu bij met de titel: “Een sex kerstmenu“. Ze had een aantal opties neergezet waar haar vriend, die een grote glimlach om zijn mond kreeg, uit mocht kiezen.

Ga door met likken, geile klootzak“, zei Bianca die nog steeds met haar benen wijd lag en al richting een orgasme aan het gaan was. “Eerst beffen, dan kijken” hijgde ze. Haar vriend ging nog enthousiaster met haar kletsnatte kutje aan de gang en na een minuut of vijf moest hij oppassen dat ze niet per ongeluk zijn nek brak, want ze was in een heftig orgasme terechtgekomen en drukte haar benen stevig tegen elkaar.

Anale sex onder de kerstboom

Nadat ze bijgekomen was en op haar knietjes ging om hem te pijpen, las haar vriend ondertussen het menu door. Er waren twintig keuzemogelijkheden waarvan hij er vijf dit jaar mocht aankruisen en het waren geen makkelijke opties. Als je moest kiezen tussen een trio met Bianca en haar beste vriendin of partnerruil met de knappe buren dan wordt het lastig. Hij had die twee opties in ieder geval aangevinkt en kwam bijna klaar toen hij de laatste optie las: “anale seks“.

Anaal was één van de dingen waar Bianca de boot mee had afgehouden tijdens hun relatie want het leek haar niets om zo’n grote lul in haar kontje te hebben. Speciaal voor de kerst wilde ze een uitzondering maken en wie weet, misschien vindt ze het wel lekker. Haar vriend kon het niet nalaten om hardop: “yes, anale seks” te roepen en Bianca besloot om kerstcadeau gelijk te geven. Terwijl ze aan het pijpen was haalde ze haar vingers door haar kletsnatte kut en gebruikte dat als glijmiddel voor haar kontje.

Ze liet de dikke lul van haar vriend uit haar mond glijden en nam op handen en knieën, met haar kontje naar hem gericht, voor de bank plaats. De mond van haar vriend viel bijna open en vlug duwde hij zijn eikel tegen haar kontgaatje aan, voordat ze zich zou kunnen bedenken, en liet langzaam zijn dikke pik naar binnen gaan.

In het begin deed het pijn en vroeg Bianca zich af waar ze in hemelsnaam aan begonnen was en wilde het experiment het liefst stoppen. Ze probeerde zich echter te ontspannen omdat ze nogal was van het: “eenmaal gegeven, blijft gegeven” principe. Haar vriend begon haar niet keihard te neuken, maar liet haar eerst wennen aan die grote lul in haar mooie kontje. Pas toen hij haar hoorde kreunen, ze begon het lekker te vinden, voerde hij het tempo op. Bianca was zich ondertussen aan het vingeren en kwam erachter dat ze niets liever wilde dan dat hij haar kontje helemaal vol spoot. Iets wat al vrij snel gebeurde want hij was door het pijpen, en de onverwachte anale seks onder de kerstboom, meer opgewonden dan hij ooit was geweest.

De roodharige schoonheid voelde dat hij klaar ging komen en duwde haar kontje helemaal naar achteren omdat ze zijn keiharde pik zo diep mogelijk in zich wilde voelen. Ondertussen was ze steeds sneller over haar clitoris aan het gaan en toen ze zijn eerste klodders zaad in zich voelde kwam ze zelf ook in een orgasme terecht en moesten ze alle twee naderhand toegeven dat de anale sex met stip in de top 10 van de seksbelevenissen terecht was gekomen.

Met een plop schoot de piemel van haar vriend uit haar kontje en ze vroeg liefjes of hij haar het papiertje en een pen kon aangeven. Ze streepte de optie anale sex door en verving die voor “anale sex, wanneer je maar wilt” en gaf het terug aan haar geliefde die zijn geluk niet op kon. Volgens hem was dit het mooiste kerstcadeau dat hij ooit had gekregen.

Mature Zoekt

bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-01 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-02 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-03 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-04 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-05 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-06 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-07

heet en onderdanig op de webcam

bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-08 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-09 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-10 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-11 bianca-beauchamp-the-best-christmas-present-you-could-wish for-12