50 plus liefde vinden

Als we dan toch bezig zijn met vrouwen die naakt gaan in het hoge gras, dan gooien we er gelijk maar een blondine met grote borsten tegenaan. Heather Ryan gaat naakt in een weiland en dat ziet er goed uit. Ze is een beetje het girl-next-door type, maar telkens als we dat neerzetten, vragen we ons af waarom wij dan niet zo’n buurvrouw hebben.

Bloot in een weiland

Mocht dat zo zijn dan hadden we haar graag naar het platteland gereden, als ze een onweerstaanbare drang had om bloot in een weiland te gaan. Onze buurvrouw aan de linkerkant is echter rijp voor de bingo in het bejaardentehuis en onze buurvrouw aan de rechterkant draagt kortje rokjes tot over haar enkels en is overtuigd lid van een zwaar gereformeerde geloofsgemeenschap. Ze staat af en toe op onze deur te bonzen en roept dan hel en verdoemenis over ons uit.

Dus nee, een echte girl-next-door hebben we hier niet. Wat niet is kan echter altijd nog komen, want we hebben begrepen dat de vagevuur buurvrouw gaat verhuizen, omdat ze niet meer naast een poel des verderfs wil wonen en de andere buurvrouw had ons een folder laten zien van het plaatselijke bejaardentehuis. Dus wie weet.