Bangalijst Groningse studentes op het internet


4/5 (4)

Op het internet is een Bangalijst, sekslijst, terug te vinden waarop 23 studentes van de Groningse studentenvereniging Vindicat op staan. Volgens de omschrijving zou het hier om gewillige studentes gaan als het op seks aankomt. De studentenvereniging vermoedt dat de lijst door eigen leden in elkaar is gezet en gaat een onderzoek instellen.

Bangalijst Groningse studentes

De lijst kwam via een anonieme tip bij het Groningse weblog Sikkom terecht en verwijst naar een PDF onder de naam “De Oprechte Almanak 2016 – Het Ontzet – Chicks Afblijven!” De pagina’s zijn gevuld met studentes van Vindicat met nietsverhullende foto’s, hun mobiele nummer, het studentenhuis waar ze wonen en de rating. Dat laatste kan variëren van nul tot vijf sterren.

Het weblog heeft contact opgenomen met een aantal van de dames die danig van slag waren door de PDF, zeer begrijpelijk overigens. Het doet pijn bij de betrokkenen, want het is een grote aanslag op de privacy. Na een leuke nacht seks met een mannelijke student, sta je een maand later met je hele hebben en houwen op het internet.

De inleiding

De inleiding van de “Almanak” liegt er overigens ook niet om:

Vóór het maken van deze almanak zag de redactie door de shag de rails niet meer. Maar na veel discussie op de redactie hebben wij een uiteindelijke selectie van de 23 mooiste mokkels gemaakt. Voor het gemak zijn zij van gegevens en een bindende rating voorzien. Tot slot: moge de gore wijven met hun kut over een kanon worden getrokken.

De studentenvereniging

Het bestuur van de studentenvereniging neemt nadrukkelijk afstand van de lijst en vindt het niet normaal dat studentes met foto en telefoonnummer worden afgedrukt. Fleur Ponne van Vindicat laat weten dat de kans groot is dat het door leden gemaakt is, maar dat weten ze niet zeker. Ze verzoeken iedereen om de meiden met rust te laten, want die worden nu continu lastig gevallen.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.072


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
De geile stiefmilf, de hete stiefdochter en een grote piemel

Als je de geile stiefmilf en de hete stiefdochter zo op de bank ziet zitten, dan heb je gelijk al door...

Sluiten