Geile webcamsex op camspower

Orgasme faken, soms is het nodig

Het kan zomaar gebeuren, duurt de seks een beetje te lang en staan de aardappels bijna te koken of merk je als vrouw zijnde dat er een echt orgasme niet inzit, dan kan er teruggegrepen worden naar het orgasme faken. Het blijkt dat 6 op de 10 vrouwen zich hier soms schuldig aan maken en sommige mannen doen het net zo hard. Ongeveer dertig procent van de mannen heeft wel eens een orgasme gefaket.

Hoe doet een man het?

We weten niet precies hoe mannen dat doen als ze druk bezig zijn met een facial of een creampie. Het kan zijn dat ze dan gebruik maken van een ingewikkeld pompsysteempje dat via een app op de smartphone loopt of dat ze een condoom omhebben. Dan is er nog wel wat te ritselen en voordat je bedpartner het doorheeft ligt de condoom al keurig opgeborgen in een zakdoekje onder het bed of in de prullenbak.

Niet teveel geluid en teveel praten

Je moet echter wel rekening houden met het geluidsniveau en diepgaande gesprekken tijdens het orgasme faken, want dat kan je de das omdoen. Een team van Zweedse psychologen, die niets beters te doen hadden of er gewoon opgewonden van raakten, hebben naar geluidsopnames van 2239 stellen geluisterd die aan seks deden. Dat is ongeveer 34 uur lang gehijg, gekreun en opwindend praten.

Een puntje van aandacht waar de psychologen achter gekomen zijn is dat mensen in de realiteit, de seks op de woensdagavond, zelden harde en extatische geluiden maken. Dus het “Oh ja, Oh ja, Oh ja, ik ga komen, ik ga komen, Oh Ja, maak me klaar, neem me hard en diep, ik hou het niet meer, Ooohhhh…..” op hard niveau is enigszins overdreven en duidt erop dat er aan orgasme faken gedaan wordt. Dus wat minder When Harry met Sally en wat meer stilte en berusting tijdens het hoogtepunt.

Wanneer is een orgasme dan wel echt?

Je kan merken dat je een vrouw echt naar een knallend hoogtepunt heb gebracht aan de variatie in toonhoogte van de stem. Je moet dus een beetje opletten als er onverwachte geluiden door de slaapkamer klinken. Volgens de onderzoekers is er bij meer opwinding sprake van luidere, hogere, tonale, langere en stemmigere geluiden. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen.

Volgens een Belgische seksuoloog is dit echter geen wet van Meden en Perzen. De ene persoon is vrijwel stil, terwijl de andere een soort kreet kan slaken en weer een ander persoon kan kleine vluchtige samentrekkingen ervaren die weer snel voorbij zijn.

Het moment van het geluid

Het is zeker niet zo dat vrouwen luidruchtiger zijn dan mannen zoals soms wordt gedacht. Uit het onderzoek kwam wel iets anders naar voren en dat is dat mannen op andere momenten geluid maken. Het zijn meestal de vrouwen die iets eerder met kreunen beginnen tijdens de seks terwijl mannen dat vlak voordat ze gaan klaarkomen doen.

Als je als man zijnde aan orgasme faken doet, moet je het wel een beetje timen, want zo’n 15 seconden voordat er daadwerkelijk gespoten wordt, maken mannen het meeste lawaai. Na het denderende hoogtepunt is er een moment van stilte en bezinning want zowel mannen als vrouwen zijn dan over het algemeen ongeveer 10 seconden stil.

Doet ze aan een orgasme faken?

Ter visuele ondersteuning van dit lifestyle artikel hebben we een serie foto’s van de geile Britney Amber gevonden. Ze heeft seks in de keuken met haar date en ze doet tijdens het beffen aan moeilijk kijken, dus het zou kunnen zijn dat ze een orgasme heeft gekregen. Kan ook zijn dat ze op een pollepel is gaan zitten, maar aangezien we er geen geluid bij hebben, weten de dat niet helemaal zeker.

Als ze zich naar de slaapkamer hebben verplaatst om te gaan neuken, heeft ze weer de: “ik kom klaar” blik in haar ogen. Dat zou dan al haar tweede orgasme zijn en misschien een reden om vaker met hem te gaan daten.

De man is duidelijk niet een orgasme aan het nadoen, want op de laatste foto krijgt de mooie Britney Amber een cumshot op haar lekkere kutje.