Alyssa heeft twee eigenschappen die we wel in een vrouw weten te waarden. Ze heeft een lekker kontje en ze is lenig. Vooral dat laatste biedt mogelijkheden als er aan neuken gedaan wordt. Ze kan moeiteloos een handstand doen en, zoals we al eerder aangaven, is een facial dan een fluitje van een cent.

Alyssa heeft een lekker kontje

Trouwens, het lekkere kontje biedt ook mogelijkheden op het gebied van neuken, daar weten de liefhebbers van een stukje sex op z’n Grieks alles van. Wel handig om dit eerst even ter sprake te brengen voordat je hem er zomaar induwt, want misschien houdt ze er wel helemaal niet van en dan krijg je opeens één van die mooie benen, inclusief voet, vol in je gezicht.

Voordat we verder gaan met alles wat mogelijk is op het gebied van sex en dan met name sex met Alyssa, willen we even opmerken dat de lingerie die ze aanheeft van de geile is. Al met al dus een lekker ding met een lekker kontje.

sex contact sexdate parade

alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-01 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-02 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-03 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-04 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-05 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-06

Milfs willen neuken

alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-07 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-08 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-09 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-10 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-11 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-12 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-13 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-14 alyssa-beautiul-ass-in-sexy-lingerie-15

art-of-lingerie-banner