Blondje met grote borsten doet geil in het zand


5/5 (4)

Het blondje van onderstaande foto’s is nogal geil in het zand aan het doen. Benen spreiden zodat je haar kale poesje goed kan zien, en meer van dat soort dingen. Ze heeft een paar mooie grote tieten, dus we kregen het al warm van haar, maar dat geile gedoe zorgt ervoor dat de spijkerbroek opeens een stuk strakker zit.

Geil in het zand

Sjaan, de barvrouw van onze stamkroeg, die tegenwoordig bij ons is ingetrokken in de relaxkamer, liet weten dat er waarschijnlijk een strandwacht voor haar staat, die wij niet zien, en ze een soort van paringsdans aan het doen is. Vinden we een beetje vreemde verklaring want als er een gemiddelde warmbloedige man voor had gestaan, dan was die gelijk op foto 1 al op haar gedoken.

Volgens Sjaan, en die schijnt ervaring met strandwachten te hebben, is hij dus een homo en zijn de “geil in het zand” doen pogingen van dit blondje dus vergeefse moeite. Heeft toch even geduurd, want pas na 16 foto’s kijkt ze hem een beetje verbaasd aan en ook nog steeds geil aan. Dit is haar nog nooit overkomen. Normaal hoeft ze alleen maar haar t-shirt omhoog te trekken en ze heeft beet.

Het ongevraagde antwoord van de strandwacht verklaart alles: “het is dolletjes dat u hier naakt in het zand bezig bent, maar het naaktstrand is een kilometertje verderop. Wilt u dus graag uw bikini, die zo van verleden week is, aantrekken en even verderop met uw tieten gaan staan schudden.

Had die Sjaan toch gelijk. We hebben haar maar gelijk de leiding over de afdeling strandzaken gegeven, alleen moeten we haar er wel van zien te overtuigen dat we hier alleen maar aan naakte vrouwen doen. Ze kwam namelijk al met een stuk of 400 foto’s van gespierde naakte mannen aanzetten, die zich op het strand uitstekend vermaken.

We gooien er wel een cross mediaal marketing onderzoekje tegenaan waar uit zal blijken dat grote piemels op Seks Met alleen getolereerd worden als ze in een mevrouw zitten. Of we haar dan ook hoofd porno willen maken. Want ze heeft nog een paar ideetjes om dat gedeelte op te leuken.

Je geeft ze een vinger….

webcamsex met mooie vrouwen

busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-00 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-01 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-02 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-03 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-04 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-05 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-06 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-07

busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-08 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-09 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-10 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-11 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-12 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-13 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-14 busty-pornstar-spreading-her-legs-in-the-sand-15

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.397


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Adele B, lang blond krullend haar, doet een erotische striptease

Als je stiekem een beetje een voyeur bent of naar goed Nederlandse gewoonte graag door het raam bij de buren...

Sluiten