Nog een bikini babe bij het zwembad, maar dan zonder bikini


5/5 (1)

Aangezien het warm weer gaat worden deze week blijven we even bij de bikini babes die naakt bij het zwembad rondlopen. De eerste schoonheid, Sophie, kwamen we hier tegen en nu is het de beurt aan Leigh Darby, die technisch eigenlijk gewoon een babe is, want ze heeft geen bikini aan, maar is gelijk helemaal naakt gaan.

Leigh Darby zonder bikini

We durven echter met zekerheid te stellen dat als Leigh een bikini aan had gehad, ze er supergeil uit had gezien. Misschien dat ze de witte bikini van Sophie even had kunnen lenen al betwijfelen we of die groot genoeg zou zijn geweest. De tieten van mevrouw Darby zijn volgens ons net een paar tikjes groter. Dan is het ook best lastig om daar een goede passende bikini bij te zoeken, waarschijnlijk de reden dat ze gelijk maar naakt gegaan is bij het zwembad.

We hebben haar al een mailtje gestuurd en het hele verhaal over de mannenavond in ons zwembad uitgelegd en zodra we daar een positieve reactie op krijgen, gaan de posters er uit. Waarschijnlijk nemen we één van onderstaande foto’s, zodat we er zeker van zijn dat we de toegangsprijzen blind met 200% kunnen verhogen. We vermoeden dat het animo best groot zal zijn.

webcamsex met mooie vrouwen

leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-00 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-01 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-02 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-03 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-04 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-05 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-06 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-07

leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-08 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-09 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-10 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-11 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-12 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-13 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-14 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-15 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-16 leigh-darby-grote-borsten-bloot-bij-het-zwembad-17

studio-tv-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.138


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Bikini Babe Sophie gaat naakt bij het zwembad

Van een Bikini Babe verwacht je dat ze op het minst haar bikini aanhoudt, maar dat is bij Sophie, die...

Sluiten