Alexis Adams woont nogal groot, dus hadden ze op een gegeven moment een ruimte over waar ze nog geen bestemming voor hadden. Dat probleem was dus direct opgelost toen ze het fenomeen “sexschommel” tegenkwamen. Dat ding staat nu prominent in het midden van de ruimte en in het weekend wordt er veel geschommeld.

Zwarte lingerie en een sexschommel

Overdag is Alexis Adams een keurige huisvrouw die, zoals op de foto’s te zien is, veranderd in een geile milf als haar lieftallige echtgenoot van het werk thuiskomt. Dan staat ze hem in opwindende zwarte lingerie op te wachten en zorgt ze er binnen een half uurtje voor dat de stress helemaal uit zijn lichaam is. En met stress bedoelen we natuurlijk zijn opgekropte zaad.

Als in het weekend de kinderen bij Opa en Oma zijn, dan gaat de deur van de nieuwe sekskamer open en komt Alexis Adams als een femme fatale binnenlopen. Na een klein stukje voorspel neemt ze plaats in de sexschommel en het enige dat haar man nog hoeft te doen in de ultieme situatie is het ding een setje geven en stilstaand blijven genieten.

Dat niveau heeft hij nog net bereikt, want hij moet er wel voor zorgen dat zijn harde pik in haar natte kutje terechtkomt en dat hij niet in het luchtledige bezig is als Alexis voorbij komt schommelen. Dat betekent dus dat ze heel veel moeten oefen en zo te zien hebben ze daar allebei geen probleem mee.

De foto’s. Alexis Adams, geile huisvrouw in sexy lingerie

Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-01 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-02 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-03 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-04 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-05 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-06 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-07

Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-08 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-09 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-10 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-11 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-12 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-13 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-14 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-15 Alexis-Adams-wordt-geneukt-in-de-sexschommel-16

De pornovideo. Los met de sexschommel