Uma Jolie aan het solliciteren; door seks krijgt ze de baan

Uma Jolie is aan het solliciteren voor een baan als Personal Assistent bij een rijke man. Ze gebruikt seks om de baan te krijgen.

Pornoactrice: Uma Jolie
Duur: 15:10
Tags: , , ,

Uma Jolie ziet er geil lekker uit in sexy lingerie

Uma Jolie is aan het solliciteren voor een baantje als personal assistant bij een rijke, wat oudere, man. Het is de bedoeling dat ze hem al het regelwerk uit handen neemt en altijd voor hem klaarstaat. Het is een nogal veeleisende baan, met veel reizen, maar het verdient dusdanig veel, dat Uma haar beste beentje voorzet. Ze heeft tijdens het sollicitatiegesprek al door dat ze het goed kan vinden met haar nieuwe baas en dat blijkt geheel wederzijds te zijn.

Ze heeft al snel haar kleren uitgetrokken toen hij met de vraag kwam wat haar ‘extra‘ kwaliteiten waren. Daarna ging ze op haar knieën, nam zijn pik in haar mond en vanaf dat moment was hij verkocht. Na bijna een kwartier seks spoot hij haar kutje helemaal vol en was het zijn beste orgasme die hij in jaren had gehad.

Ze heeft de baan en krijgt nog twee orgasmes

Hij wist nog niet dat dit record na vier uur alweer verbroken zou zijn, want Uma Jolie had geen enkele intentie om te stoppen met de seks. Ze had zelf pas twee orgasmes gehad en die waren hemels, dus snakte ze naar meer. Er was echter een maar, haar nieuwe baas had haar per direct aangenomen en haar eerste opdracht was om alle andere sollicitanten op te bellen en te zeggen dat hun afspraak niet doorging. Daarna bestelde hij eten en gingen ze even lekker relaxen in een grote jacuzzi.

Ze wist niet wat haar overkwam toen ze direct al een salarisverhoging kreeg, zolang hij van haar ‘extra‘ kwaliteiten gebruik mocht blijven maken. Na het eten doken ze het bed weer in en kreeg Uma nog twee heerlijke orgasmes en spoot haar nieuwe baas haar mond helemaal vol.

Mooi‘ dacht Uma tevreden bij zichzelf, ‘van m’n hobby m’n werk maken en zoveel betaald krijgen, niet eens zo slecht gedaan.

Stemmen, waarom niet?


Aantal keer bekeken: 1.511Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Avi Love laat zien dat ze zin heeft in de fysieke liefde

Avi Love is een knappe brunette die er uitziet alsof ze zo geil als een pak boter is. Ze heeft...

Sluiten