Flirt met Vrouwen

Lingeriemodellen zijn mooi

Stacey Cruz en Venera-mazima zijn twee lingeriemodellen die er lekker uitzien. De twee mooie vrouwen zijn bezig met een photoshoot voor een nieuw lingeriemerk. De twee dames raken aardig opgewonden van elkaar, als ze telkens andere lingerie aandoen om zich in te laten fotograferen. Dat leidt tot een onverwachte sexuele ontlading, iets dat de fotograaf helemaal niet erg vindt.

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen
Pornoactrice: Stacey Cruz, Venera-maxima
Duur: 01:41

Twero Sociaal Seks Netwerk

Lingeriemodellen raken opgewonden

Twee lingeriemodellen, Stacey Cruz en Venera, zijn niet alleen collega’s, maar ook elkaars beste vriendinnen. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een casting voor het lingerieagentschap waar ze zijn gaan werken en vanaf dat moment hebben ze een intieme band opgebouwd. Dusdanig intiem dat ze regelmatig lesbische sex met elkaar hebben.

Ze zijn allebei verzot op lingerie en dragen dat dan ook tijdens hun uitspattingen in bed. De lingerie krijgen ze gratis, dus hun kledingkasten puilen uit van al de sexy lingeriesetjes die er hangen en keurig opgevouwen liggen.

De lingeriemodellen hebben allebei dezelfde maat als het om lingerie gaat, dus hoeven ze niets van huis mee te nemen als ze spontaan besluiten om lesbische sex te hebben. Stacey Cruz maakt het altijd extra geil voor haar beste vriendin en minnares, want ze weet dat die van lange laarzen houdt. Ze heeft een paar setjes gekocht, speciaal voor de sex. Die hebben hun geld inmiddels opgebracht, want telkens als ze haar vriendin ermee verrast, wordt ze nog beter gebeft dan normaal.

Voorspel tot lesbische sex ruw onderbroken

Van de week hadden ze allebei een vrije dag en besloten ze die voornamelijk in bed door te brengen. Ze waren net bezig met het voorspel, toen de telefoon van Stacey om aandacht vroeg. Het bleek het lingerieagentschap te zijn, die een spoedklus hadden. Of ze gelijk Venera mee kon nemen, want ze hadden het donkerbruine vermoeden dat die in de nabije omgeving van Stacey zou zijn.

De twee vrouwen baalden ervan dat ze moesten stoppen, terwijl ze net allebei erg opgewonden aan het raken waren. Geld gaf echter de doorslag, want voor een spoedklus konden ze een hoger bedrag in rekening brengen en dat was een serieuze hoeveelheid.

De lingeriemodellen stonden binnen een half uur bij het agentschap voor de deur, waar de photoshoot zou plaatsvinden. Het was zeker een spoedklus, want een mooie omgeving en de accessoires ontbraken. Ze stonden voor een wit scherm en na tien verschillende lingeriesetjes aangehad te hebben, waren ze klaar voor de dag.

Seksuele spanning zorgt voor prachtige foto’s

De fotograaf had al gemerkt dat er een seksuele spanning tussen de twee vrouwen in de lucht hing en had daar dankbaar gebruik van gemaakt. De foto’s waren prachtig geworden en waar hij normaal twee sets maakte, kon hij het nu met eentje af omdat de foto’s precies uitstraalde wat hij wilde laten zien.

Lingeriemodellen hebben een trio met de fotograaf

Wat de fotograaf niet had verwacht, was dat hij een paar minuten later op de vloer van het kantoor lag en twee knappe lingeriemodellen hem aan het pijpen waren. Niemand in zijn vriendengroep zou het waarschijnlijk geloven dat twee van die mooie vrouwen een trio met hem zouden hebben. Dat boeide hem voor geen meter, want de twee vrouwen waren niet alleen knap, ze waren ook zo geil als een pak boter.

Als hij de één aan het neuken was van achteren, dat was ze tegelijkertijd het kutje van haar beste vriendin aan het beffen. Het ging zelfs zover dat één van de lingeriemodellen onder hem was gaan liggen en aan zijn ballen zoog, terwijl zijn grote pik diep in de kut van het andere lingeriemodel zat.

Hij vond het nog knap dat hij zijn klaarkomen zo lang had kunnen uitstellen, want de twee vrouwen deden hun uiterste best om hem vroeg klaar te krijgen. Ze waren namelijk iets van plan en daar moest hij klaar voor zijn. Als ze nu zijn eerste lading zaad uit zijn pik zogen, dan zou hij het in de tweede ronde langer volhouden.

De fotograaf wist dat hij niet meer te houden was, toen ze iets deden wat hij nog nooit had meegemaakt. Dat wil wat zeggen, want hij had toch een aardige hoeveelheid vrouwen in bed gehad. Het voordeel van het werken in de online naakt- en lingerie-industrie. Hij kon opdrachten regelen voor de vrouwen en dat maakte hem een gewillig slachtoffer van hun verleidingskunsten. Daarnaast ziet hij er niet verkeerd uit en bleek dat zijn grote pik een geliefd onderwerp van gesprek was tussen de lingerie- en naaktmodellen.

Zo is hij nog nooit klaargekomen

Stacey Cruz en Venera waren echter een stel apart. Ze waren, door de vele keren dat ze lesbische sex hadden gehad, volledig op elkaar ingespeeld. Hij lag op een gegeven moment achter Stacey Cruz, die zijn pik tussen haar schaamlippen had gedrukt en tegen hem had gezegd dat hij heen en weer moest bewegen. Een beetje vreemd standje, maar hij deed het ervoor, want wie was hij om zo’n mooie vrouw tegen te spreken.

Daarna gebeurde er echter iets waardoor hij bijna spontaan klaarkwam. Venera was zijn pik aan het verwennen en drukte met haar mond, zijn pik tegen de clitoris van haar beste vriendin aan. Dit was een standje waar de twee dames achter waren gekomen toen ze op een Sexsite hadden gekeken en ze konden niet wachten om het zelf uit te proberen.

Tegen zoveel erotische geweld was de fotograaf niet opgewassen met als gevolg dat hij kreunend zijn zaad begon te spuiten. Venera probeerde zoveel mogelijk van zijn zaad in haar mond te krijgen en ondertussen likte ze zachtjes aan de clitoris van haar beste vriendin. Die kwam keihard klaar, nadat de fotograaf zijn laatste restjes zaad er uitgeperst had.
 
 

Milfs, geile moeders, webcam sex
 
 

Rimmen en een geil anaal trio

Ze moesten alle drie even bijkomen van het geile trio, zeker Stacey en de fotograaf. Venera was nog niet klaargekomen en daar baalde ze een beetje van, want haar kutje stond in vuur en vlam. Stacey zag dat haar beste vriendin het moeilijk had en kwam in actie. Haar beste vriendin was op handen en knieën gaan zitten, met haar kontje de lucht in. Dat was ook precies de plek waar Stacey moest zijn, want ze begon haar beste vriendin uitgebreid te rimmen.

De fotograaf wist niet wat hij zag en hij wist ook niet wat er verder zou gaan gebeuren, want anders was hij waarschijnlijk spontaan weer klaargekomen. Zijn pik stond alweer stijf en hij was zich zachtjes aan het aftrekken, terwijl hij naar de geile vrouwensex keek. Uiteindelijk was Stacey tevreden over haar rimjob en wenkte de fotograaf naar haar toe. Ze nam zijn grote pik in haar mond en begon hem uitgebreid te pijpen en zorgde ervoor dat zijn pik goed glad was.

Ondanks een protesterende fotograaf, haalde ze zijn pik uit haar mond en trok hem voorzichtig richting het kontje van haar beste vriendin.

“Eerst langzaam, maar daarna mag je haar sneller in haar kontje neuken”, zei ze en vroeg niet eens naar wat Venera ervan zou vinden. De twee waren handen op één buik, dus Stacey wist allang dat haar vriendin aan het snakken was naar een anaal orgasme. Ze had wel een beetje hulp nodig en dat was precies wat Stacey deed.

Spuiten en een anaal orgasme

Terwijl de fotograaf haar vriendin in haar kontje aan het neuken was, ging ze een beetje moeizaam onder haar liggen. Venera ging iets naar beneden met haar kontje, want ze wist dat ze de tong van haar beste vriendin op haar clitoris ging voelen en dat wilde ze voor geen goud missen. Stacey had ondertussen wat van hun kleding onder haar hoofd neergelegd, zodat ze geen nekkramp zou krijgen tijdens het beffen van haar vriendin.

De fotograaf had weer een nieuw standje geleerd en de ervaren tong van het mooie lingeriemodel deed zijn werk. Ze begon het kutje van haar vriendin te likken en vond het supergeil dat ze ondertussen de grote pik van de fotograaf voelde, die het heerlijk vond om het strakke kontje te neuken.

Stacey wist dat haar beste vriendin het geil vond om zelf ook klaar te komen, terwijl een man zijn zaad in haar kontje spoot. Het was aan Stacey om dat goed te timen en dat ging zonder problemen. De mooie vrouw voelde dat de fotograaf na een minuut of 10 klaar ging komen en verhoogde de snelheid waarmee ze met haar tong de clitoris van haar beste vriendin verwende.

Dat bleek de druppel te zijn, want Venera begon te schokken en precies op het moment dat de fotograaf begon te spuiten, kreeg zij een orgasme. Stacey wist dat ze nog heel even door kon gaan met beffen als haar vriendin klaarkwam, maar moest stoppen als het kutje van Venera te gevoelig werd.

De sex is nog niet voorbij

“Dit was intens geil”, zuchtte het lingeriemodel nadat de pik uit haar kontje verdwenen was en ze de wereld niet meer voelde tollen. “Dit moeten we veel vaker doen.”

Stacey keek haar beste vriendin aan en draaide zich vervolgens om naar de fotograaf, die op de grond lag met zijn ogen dicht.

“Heb je nog iets te doen vandaag?’, vroeg ze op de man af en de fotograaf schudde zijn hoofd. Gelijk kwam er een tweede vraag achteraan: “geil je op lange laarzen en lingerie.”

De fotograaf die nog teveel onder de indruk van zijn orgasme was knikte bevestigend en een half uur later lag hij tussen twee lingeriemodellen op bed, die van plan waren om het hele weekend sex met hem te hebben. Ze hadden beloofd om op zaterdagavond met hem mee te gaan een borreltje te drinken in zijn stamkroeg en lekker geil met hem te doen.

Misschien dan zouden zijn vrienden zijn onvergetelijke seksuele ervaring met de twee lingeriemodellen geloven.

Lokale milfs willen neuken