Het seksleven van een keurige huisvrouw, Nikki Benz


3.5/5 (2)

Je zou het niet zeggen als je Nikki Benz, een keurige huisvrouw, in de supermarkt tegenkomt, maar ze heeft een seksleven dat op z’n zachtst gezegd intensief te noemen is. Twee keer in de week komen twee vriendinnen van haar langs, altijd alleen maar voor de gezelligheid. Aangezien het negen van de tien keer in een lesbisch trio ontaardt hebben de dames een wat ruime invulling van het begrip gezellig.

Het seksleven van een keurige huisvrouw

De andere dagen van de week zijn gevuld met bezoekjes van haar minnaars. Die hebben allemaal een vaste dag, zodat ze elkaar niet voor de voeten lopen. Dat is één keer gebeurd, toen de buurman zich vergist had in de dag en samen met de tuinman voor de deur stond. Dat is uiteindelijk nog een geil trio geworden waarbij de keurige huisvrouw in haar kontje en tegelijkertijd in haar kutje geneukt werd.

Haar echtgenoot wordt elke dag gepijpt

Ondanks haar drukke seksleven is één ding haar heilig, en dat is haar echtgenoot die ’s avonds moe thuiskomt van het werk. Elke dag zit ze op haar knietjes klaar in de gang en begint ze hem gelijk te pijpen, net zo lang totdat hij over haar gezicht klaarkomt. Hij is wel eens een keer te vroeg op “dinnetjes-middag” thuisgekomen en dat was hem goed bevallen. Hij had niet één vrouw die op haar knietjes op hem zat te wachten, maar drie vrouwen die aan zijn pik gingen likken.

De reden dat hij wat vroeger begint met werken op die dagen, zodat hij later op de dag gezellig met z’n echtgenote en haar vriendinnen een kwartet kan hebben.

Als we het bovenstaande nog eens goed doorlezen, dan kunnen we gevoegelijk het “keurige” voor huisvrouw weglaten. Die Nikki Benz is gewoon een geile slet met grote tieten, die altijd zin heeft in seks. Iets om in je achterhoofd te houden, voor de volgende keer als je haar in de supermarkt tegenkomt.

Mature Fuck———————–

Van dat seksleven wil je wel onderdeel zijn

Als jullie denken van: “heee, dat komt ons bekend voor!“, dan kan dat kloppen. We hebben eerder al foto’s neergezet van dit geile lesbische trio.

Het seksleven van een keurige huisvrouw als Nikki Benz is nogal veelomvattend. Van een lesbisch trio tot het dagelijks pijpen van haar echtgenoot.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.518


Author: xPlezier

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakt met St. Patrick's Day
Naakte Vrouwen, van St. Patrick’s Day tot een duikbril

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk", komen we Cat tegen. Een mooie vrouw met grote borsten die...

Sluiten