En niet alleen in haar vagina en mond, ook al in haar kont. We kunnen stellen dat het onderstaande blondje het druk heeft. Het begint bijna op werk te lijken voor deze mooie dame genaamd Clara. Nu heeft zij wel de mazzel dat ze in ieder geval een dildo tot haar beschikking heeft, Aaliyah Love, die we eerder tegenkwamen, zou wat minder gefrustreerd zijn als ze het ding even had mogen lenen.

Blond met een dildo in haar mond

Misschien hadden de dames even met elkaar moeten bellen, dat ze zich gezellig samen op de foto gezet zouden worden. Dan is één dildo meer dan genoeg, tussen het beffen en vingeren door. Dat zouden een paar hete foto’s zijn geworden, die we ongezien vanuit Outlook direct op site hadden geflikkerd.

We zullen het echter met onze ruime fantasie moeten doen en daarin spelen niet alleen deze twee dames een hoofdrol maar hebben we ook een plekje ingeruimd voor Stacey Robyn en nog wat dames die op Seks Met rondzwerven. Het is goed dat “zij van de overkant” en de buurtmilf aanwezig zijn op de redactie om de druk een beetje van de ketel te halen. Er moet namelijk nog wel gewerkt worden voordat we aan de VriMiBo gaan beginnen.

Die hebben we sinds kort verplaatst naar donderdagavond en dat kunnen we een geslaagd experiment noemen. Alleen hebben we daardoor het Happy Hour van zaterdag naar vrijdagmiddag moeten verplaatsen en zitten we nog een beetje met de zondag in onze maag, want dan vindt de thuistap-middag plaats, die we graag in ere houden. We hebben daarom besloten om op zaterdag de “Kroeg Verrassing” in te voeren. Dat betekent dat we gewoon ergens een random kroeg binnenlopen en bier gaan drinken. Dat bevalt ook al uitermate goed, zodat onze logistiek weer helemaal op orde is.

Maar eerst werk, en wel in de vorm van de onderstaande blonde schoonheid die dus een dildo in haar mond heeft.

?wi=339495&ws=seme

hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-01 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-02 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-03 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-04 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-05 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-06 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-07 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-08

milffinder ja ik wil een milf

hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-09 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-10 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-11 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-12 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-13 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-14 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-15 hot-blonde-is-horny-time-for-a-dido-16