Het is altijd weer een plezant genoegen om Stacey Robyn tegen het lijf te lopen, weliswaar digitaal, maar toch. Ze heeft iets over zich waar we niet direct de vinger op kunnen leggen maar het gaat richting “geil“. Een soort van: “kom je me neuken” instelling die ze uitstraalt. Op de foto’s, misschien dat ze in het echte leven meer is van het: “Neuk op, ik ben een klasse te hoog voor je“.

Stacey Robyn gaat buiten topless

Dat klopt natuurlijk ook wel, want zolang het niet je hele leven je buurmeisje is geweest en ze eigenlijk niet beter weet dan dat ze met je gaat, wordt het een lastig verhaal. Dat soort vrouwen gaan meestal toch naar feesten, premières of anders soort vermaak waarvoor het lastig kaartjes krijgen is of de toegang zich beperkt tot een gastenlijst. Als je geld hebt dan opent dat een heleboel deuren, maar dan moet je nog uitzoeken naar welke nachtclub ze gaat of welke sterrenparty’s ze bezoekt.

Vervolgens moet je haar nog aanspreken, en voordat je het weet lig je met je billen op straat omdat je de tent bent uitgeflikkerd wegens het lastigvallen van de gasten. Teveel gedoe.

Dat neemt echter niet weg dat je gewoon van haar kan genieten want zoals we in de titel al aangaven: “Stacey Robyn is altijd fijn“. En daar is geen woord van gelogen.

Vergeten we trouwens helemaal te vertellen dat ze buiten zit en een spannende strakke rok heeft aangetrokken met een mooie BH, waar haar grote tieten net aan inpassen. Dat is dus een zucht van opluchting voor haar dat de BH uitgaat.

50 liefde datingsite

stacey-getting-topless-outside-01 stacey-getting-topless-outside-02 stacey-getting-topless-outside-03 stacey-getting-topless-outside-04 stacey-getting-topless-outside-05 stacey-getting-topless-outside-06 stacey-getting-topless-outside-07 stacey-getting-topless-outside-08

?wi=339495&ws=seme

stacey-getting-topless-outside-09 stacey-getting-topless-outside-10 stacey-getting-topless-outside-11 stacey-getting-topless-outside-12 stacey-getting-topless-outside-13 stacey-getting-topless-outside-14 stacey-getting-topless-outside-15 stacey-getting-topless-outside-16