Mature vrouwen doen aan aftrekken

Een huishoudelijke mededeling, we zijn over naar een nieuwe layout

Afgelopen weekend begonnen de pleisters waarmee we het oude thema bij elkaar hielden los te laten en stroomde de database over. De hoogste tijd om aan wat nieuws te beginnen en daar zijn we gelijk maar met volle goede moed aan begonnen. Normaal heb je een voorbereidingstraject, acceptatietraject en nog wat geleuter als marktonderzoek om te kijken wat de bezoekers van de site willen. Dat hebben we gevoegelijk overgeslagen en zijn gewoon begonnen.

Dat leverde her en der wat probleempjes op, maar we zijn zeer tevreden over het eindresultaat dat er best mag zijn, al zeggen we het zelf. Her en der moet er nog wat gebeuren layout-technische, maar het merendeel werkt. Vanaf het moment dat er daadwerkelijk bezoekers op komen, zal het vast fout gaan, maar dat zien we dan wel weer.

Een lekker wijf met grote tieten

Omdat we een onverbeterlijke neiging hebben op de redactie dat als er meer dan drie regels tekst staan er plaatjes bij moeten, hebben we een lekker wijf met grote tieten opgezocht. Dat is Krystal Webb, die ter verhoging van de feestvreugde ook nog een vibrator tussen haar grote memmen doet.