Als mooie naakte vrouw hebben we Erica Loveless staan die zich uitstekend vermaakt bij het zwembad. Ze heeft een doorkijk sexy onderbroekje aan en haar grote tieten zijn gelijk vol in beeld. Als dat onderbroekje uitgaat komt er een geil geschoren kutje tevoorschijn en dat alles bij elkaar maakt deze mooie vrouw zeer neukbaar.

Vriendin is aan het bevallen, man trouwt met andere vrouw

Het opmerkelijke nieuwsbericht bij de foto’s van Erica Loveless, die er verder niets mee te maken heeft, gaat over de treurige liefdesperikelen van een 24-jarige Engelse vrouw, Heather McGillion. Die lag in het ziekenhuis te bevallen en op hetzelfde moment trouwde haar vriendje, ook degene die haar zwanger gemaakt had, met een andere vrouw. Heather en de liefde van haar leven hadden elkaar ontmoet op een vakantie-resort in de Dominicaanse Republiek, waar ze allebei voor de entertainment zorgden.

Na haar bevalling kreeg Heather Facebook foto’s onder ogen waarop te zien was, hoe de niet opeens meer zo grote liefde van haar leven, getrouwd was met een andere vrouw. Hij bleek gewacht te hebben met het huwelijk totdat zijn vriendin naar Engeland was vertrokken. De vrouw waartegen hij het jawoord gezegd had bleek een Duitse toeriste te zijn die hij in het hotel waar hij werkt ontmoet had.

Facebook vriendjes

Ze waren Facebook vriendjes geworden en de man, ene Adonis Rodriquez, wisselde wel erg veel berichtjes met de vrouw uit. Hij verzekerde zijn vriendin dat er echt niets aan de hand was en dat ze gewoon naar Engeland kon gaan om te bevallen. De moeder van zijn kind confronteerde hem naderhand met de foto’s en hij gaf alles gelijk toe, maar zei dat hij het gedaan had om een visum voor Europa te krijgen.

Dat bleek helaas weer een leugen van Adonis te zijn want het tweetal had het huwelijk bewust gepland toen Heather in het ziekenhuis lag om van haar eerste kindje te bevallen. De jonge Britse vrouw kan het nog steeds niet bevatten want haar ex-vriendje zei keer op keer dat ze voor altijd samen zouden blijven.

Foto’s van alle betrokkenen, inclusief de trouwfoto’s zijn hier te vinden.

Erica Loveless naakt in het zwembad

Dan schakelen we na al deze liefdesellende snel over naar Erica Loveless die, zoals eerder al aangegeven, helemaal bloot bij het zwembad staat te trappelen totdat ze zich aan ons kan laten zien.

webcamsex met mooie vrouwen

erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-14 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-13 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-12 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-11 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-10 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-09

erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-08 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-07 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-06 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-05 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-04 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-03 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-02 erica-loveless-grote-tieten-bij-het-zwembad-01

mac-and-bumble-banner