Vika, mooie borsten, loopt buiten in haar blootje


5/5 (1)

Het lijkt wel een beetje alsof dat in je blootje buiten rondlopen een trend aan het worden is. Vandaag hebben we natuurlijk al Ela gehad die helemaal naakt in de achtertuin te bewonderen is en daar komt Vika nu bij. Het is een soort van kunstzinnige erotische photoshoot geworden, omdat de fotograaf de tegenstelling tussen lelijk en mooi goed heeft weten uit te beelden door deze knappe jongedame tegen een slecht onderhouden boshut te plaatsen.

Vika, buiten in haar  blootje

Ze kijkt ook op sommige foto’s van de camera weg en uiteindelijk kijkt ze met een blik alsof ze verrast is dat er een fotograaf haar op de gevoelige plaat aan het vastleggen is. Kan ook zijn dat de boswachter achter de fotograaf is gaan staan en zijn broek naar beneden heeft getrokken, waardoor haar blik gefocust is op een vleesboom van formaat. Echt zo’n blik van: “kan ik die helemaal kwijt” en “daar zou ik graag op willen zitten.

Het werd nog uitermate gezellig in het bos want de dame van de make-up was ook danig onder de indruk van de penis van de boswachter en probeerde hoeveel ze ervan in haar mond kwijt kon. De fotograaf had uiteindelijk ook door dat niemand zich echt meer met het fotograferen bezighield en haalde zijn eigen statief uit zijn broek die hij van achteren bij de dame van de make-up naar binnen liet glijden.

Vika wilde ook haar deel en ging achter de boswachter staan, die zijn uniform had uitgetrokken en drukt haar mooie borsten tegen zijn rug aan en pakte zijn grote pik vast die ze begon af te trekken in de mond van de make-up dame. Ze drukte haar kutje stevig tegen zijn harde billen aan en begon hem steeds sneller af te trekken totdat hij het hele gezicht van Nancy, de dame van de make-up, volspoot.

De fotograaf hield het ook niet langer en spoot zijn lading in het smachtende kutje van Nancy en duwde haar op de grond en stak zijn pik waar nog een beetje sperma opzat in haar mond zodat ze hem keurig schoon kon likken. De boswachter was nog een jonge gast en zijn pik bleef dan ook gewoon stijf staan, ondanks dat hij net heftig was klaargekomen.

Geneukt worden door de boswachter

Vika zocht een zacht plekje op, tussen de bladeren, en ging met haar benen wijd liggen zodat er geen enkele belemmering was voor de boswachter die zijn keiharde pik in het natte kutje van Vika duwde. Hij begon haar eerst zachtjes te neuken en toen ze aan de lengte gewend was duwde ze haar kontje omhoog om de pik nog dieper in zich te voelen. De snelheid werd opgevoerd en Nancy ging naast Vika liggen en wreef met haar vingers over de opgezette clitoris van het naaktmodel.

Nancy bracht haar hoofd naar die van Vika en beide vrouwen begonnen elkaar te tongzoenen dat het een lieve lust was. Het duurde dan ook niet lang of Vika kwam voor de tweede keer klaar door de snel stotende boswachter en de ervaren vingers van Nancy die los gingen op haar clitoris.

Kom dan, geile neukstaaf. Ik wil je zaad in me voelen. Zorg dat je klaarkomt in mijn strakke kutje.

Als Vika echt opgewonden was, dan liet ze dat graag horen. Nancy had ondertussen één van haar mooie borsten in haar mond genomen en Vika liet weten dat ze een geile slet was die een dikke pik in haar kontje moest hebben. Dat vond Nancy niet eens zo’n slecht idee en ze duwde haar kontje omhoog zodat de fotograaf, die weer een beetje bijgekomen was, zijn harde pik in haar gewillige billen kon stoppen.

De boswachter was ondertussen ook wat vocaler geworden:

Je hele geile kutje gaat gevuld worden met zaad, slettebak. Dus zorg maar dat je me klaarmaakt met die strakke kut van je.

Dat liet Vika zich ging twee keer zeggen en met haar kutspieren begon ze de grote lul van de boswachter te melken. Die stond al op het punt van klaarkomen en met één laatste stoot spoot hij zijn tweede lading sperma van die dag in het geile kutje van Vika, die zo hard klaarkwam dat ze even van de wereld was.

Zo, laat het schrijven van een pornovideo maar aan ons over. Het is dat we wat weinig tijd hebben, anders waren de twee oudere dames die aan het wandelen waren in het bos er nog bijgekomen. De collega van de boswachter zou dan zijn eerste mature milf neuken terwijl een andere geile oudere vrouw zijn kontje aan het likken was.

vika-helemaal-bloot-buiten-001 vika-helemaal-bloot-buiten-002 vika-helemaal-bloot-buiten-003 vika-helemaal-bloot-buiten-004 vika-helemaal-bloot-buiten-005 vika-helemaal-bloot-buiten-006 vika-helemaal-bloot-buiten-007

vika-helemaal-bloot-buiten-008 vika-helemaal-bloot-buiten-009 vika-helemaal-bloot-buiten-010 vika-helemaal-bloot-buiten-011 vika-helemaal-bloot-buiten-012 vika-helemaal-bloot-buiten-013 vika-helemaal-bloot-buiten-014 vika-helemaal-bloot-buiten-015 vika-helemaal-bloot-buiten-016

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.476


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Ela, grote natuurlijke borsten, naakt in de achtertuin

Sinds we Stefanie hebben aangenomen als nieuwe barvrouw is het een komen en gaan van jonge vrouwen, vriendinnen en kennissen van...

Sluiten