Ela, grote natuurlijke borsten, naakt in de achtertuin


5/5 (1)

Sinds we Stefanie hebben aangenomen als nieuwe barvrouw is het een komen en gaan van jonge vrouwen, vriendinnen en kennissen van haar, die het machtig interessant vinden, dat naakte gedoe op het internet. Ela is er eentje van, een mooie vrouw met grote natuurlijke borsten. Of ze knap genoeg was om ook op onze site te staan, vroeg ze met een koket glimlachje.

Ela, grote natuurlijke borsten

Ze bleek de oude buurvrouw van Stefanie te zijn en we waren al snel in een aangenaam gesprek geraakt over tieten, neuken en meer seksgerelateerde onderwerpen. Het leek haar verschrikkelijk geil om op het internet te staan en de mannen het hoofd op hol te brengen. In gedachten had ze een beeld voor ogen dat de mannen zo geil als een pak boter van haar werden, en met hun broek op de knieën achter de computer zaten en zich af aan het trekken waren op haar grote natuurlijke borsten.

We konden bevestigend knikken want dat was ook meestal de positie waar wij in zaten als we nieuwe vrouwen op onze beeldschermen te zien kregen. Tenminste, als alle Milfen die bij ons rondlopen iets anders aan het doen waren, want anders namen zij het fysieke werk over.

In ieder geval kreeg Ela een klein orgasme en liet ons weten dat ze een paar mooie foto’s zou laten maken en dat ze er geen geld voor hoefde te hebben omdat ze meer dan genoeg op de bank had staan. Het ging haar om de algehele geiligheid en ze had alvast een paar extra dildo’s besteld want, zoals ze zelf zei, zou ze waarschijnlijk de hele dag aan het masturberen zijn als haar foto’s op Seks Met zouden komen te staan.

We werden uitgenodigd om te komen kijken en over haar grote natuurlijke borsten klaar te komen, dus konden we niet wachten totdat ze met de foto’s aan kwam zetten. Genieten dus van de foto’s, zijn wij ondertussen even een bezoekje aan Ela aan het brengen.

ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-01 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-02 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-03 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-04 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-05 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-06 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-07

ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-08 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-09 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-10 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-11 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-12 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-13 ela-grote-tieten-naakt-in-de-achtertuin-14

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.759


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geile barvrouw met lekker kontje gaat naakt

Sinds we de buurtkroeg hebben overgenomen omdat onze financiële directeur, "Zij van de overkant", had uitgerekend dat dit goedkoper was...

Sluiten