Je was Victoria Zdrok tegengekomen op de bruiloft van een vriend van je. Ze bleek de oudere zus van de bruid te zijn en was speciaal vanuit Slowakije overgekomen voor de bruiloft. Ondanks dat deze geile blonde milf genoeg aandacht van mannen had tijdens de receptie, zag ze er een beetje verloren uit. Het was tijd om haar te redden.

Een geile blonde milf uit Slowakije

Je zag dat de zoveelste “ik wil met je neuken” man op haar afkwam en liep naar haar toe en zei in je beste Engels: “Come on darling, let’s get a drink.” Ze keek je even verrast aan maar besloot direct om het spel mee te spelen. De “ik wil neuken” gast droop af en je liep met deze mooie vrouw aan je arm naar de bar. Victoria wilde graag een cocktail en je nam een biertje voor jezelf. Je had een kamer geboekt in het hotel waar de receptie werd gehouden, dus kon je er qua alcohol stevig achteraan.

Jullie gingen in een rustig hoekje aan de bar zitten en voordat je het doorhad was je in een geanimeerd gesprek geraakte met deze knappe blonde milf. De glazen bleven goed gevuld en op een gegeven moment zagen jullie dat bijna iedereen al vertrokken was en de barmensen al aan het opruimen waren. Victoria begon driftig te zoeken of haar andere nichtje er nog was, omdat ze daar zou blijven slapen. Die bleek al een paar uur eerder te zijn vertrokken, maar ze had een adres achtergelaten voor een goedkoop hotel in de stad, op een kwartiertje lopen.

Je dacht niet eens aan sex toen je aanbood dat ze wel bij jou op de kamer kon slapen, dat kwam pas later. Er stond een groot tweepersoons bed in de hotelkamer en je bood aan dat je op de bank zou gaan slapen. Daar wilde Victoria niets van horen en ze liep de badkamer in omdat ze zich even wilde opfrissen. Normaal sliep je naakt, maar je had je boxershort aangehouden omdat je niet van de situatie gebruik wilde maken. Dat bleek echter een overbodige actie te zijn want de geile blonde milf kwam helemaal naakt uit de badkamer lopen en zei met getuite lippen: “Do you like what you see?

Stomverbaasd knikte je “ja” want je was zo onder de indruk van het geile lijf van deze mooie vrouw dat je even vergeten was hoe je “ja” in het Engels zei.  “That’s good“, zei Victoria terwijl ze bij je in bed kroop, “and now we are going to fuck“. Het werd de nacht van je leven want ze bleek in staat om de lakens in je reet te zuigen en tijdens het neuken lag je alleen maar achterover terwijl ze je geil aan het berijden was.

Tegenwoordig is Victoria Zdork niet alleen een geile blonde milf uit Slowakije, maar heeft ze ook een Nederlands paspoort. Jullie trouwden in hetzelfde hotel als waar haar nichtje haar huwelijksfeest had gehouden en hadden voor de huwelijksnacht dezelfde hotelkamer genomen. Het nichtje dat Victoria in de kou had laten staan werd als eregast ontvangen, want zonder haar hadden jullie elkaar nooit ontmoet.

heet en onderdanig op de webcam
victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-01 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-02 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-03 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-04 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-05 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-06 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-07 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-08

?wi=339495&ws=seme

victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-09 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-10 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-11 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-12 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-13 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-14 victoria-zdrok-hot-slovakian-milf-with-big-tits-15