Jenni Greg weet van zichzelf dat ze een mooie vrouw is, type “Girl-Next-Door“. Toen ze net aan de puberteit begon was het een ander verhaal; een lang slungelig meisje, met een beugel en een brilletje die zich geen raad wist met zichzelf. Ze werd dan ook vaak gepest op school, maar er was altijd één buurjongetje die het voor haar opnam.

“Girl-Next-Door”, in een kort leren rokje

Mark was nogal groot voor zijn leeftijd en uiteindelijk wist iedereen dat je niet aan Jenni moest komen want dan kreeg je met haar grote buurjongen te maken. Ze werd een stuk minder gepest en veranderde van een pubermeisje in een mooie jonge vrouw. Ze had geprobeerd om contact te houden met Mark, maar toen ze gingen verhuizen, een paar 100 kilometer bij zijn geboorteplaats vandaan, was ze hem uit het oog verloren.

Ze was hem per toeval in de kroeg tegengekomen en hij had haar niet herkend. Niet zo vreemd, want Jenni leek voor geen meter meer op het pubermeisje dat hij altijd in bescherming nam. Jenni besloot het spel mee te spelen en liet niet merken dat zij Mark kende en stiekem zelfs aanbad. Het was geen probleem geweest om hem te versieren en mee naar haar appartement te nemen.

Hij moest heel nodig naar de wc en ze had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zich uit te kleden, zodat ze alleen nog haar sexy jarretels en panty’s aanhad. De ogen van Mark vielen bijna uit hun kassen toen hij de slaapkamer kwam binnenlopen en hij deze knappe vrouw naakt zag. Het duurde dan ook niet lang of ze waren heftig aan het zoenen en Jenni liet zich op het bed glijden en deed haar benen wijd. Ze wilde niets liever dan de dikke pik van haar vroegere buurjongen in haar kutje voelen.

Net voordat hij hem er in wilde stoppen vroeg ze aan hem of hij haar echt niet herkende en draaide zich om zodat hij de moedervlek in de vorm van een boomblaadje kon zien. Die zat net boven haar billen en tijdens het “doktertje” spelen in de boomhut had ze die aan hem laten zien.

Maar jij bent Jenni“, zei hij stomverbaasd.

De mooie blonde “Girl-Next-Door” moest lachen om zijn verbaasde gezicht en trok hem toen dicht tegen zich aan.

Eerst neuken, dan praten we zo meteen verder“, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht. Als ze nu niet snel gevuld werd, dan zou ze gek worden.

Geile webcamsex op camspower

jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-01 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-02 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-03 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-04 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-05 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-06

milffinder ja ik wil een milf

jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-07 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-08 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-09 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-10 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-11 jenni-greg-short-leather-mini-skirt-and-jarretels-12