Mature Flirt, chatten, flirten, sex


Mature Flirt, chatten, flirten, sex

Knappe tiener met grote borsten

Renata Fox ziet er uit als een lieve tiener, die haar verkering zoent als ze in de bioscoop zitten. Hij mag onder haar truitje aan haar borsten voelen, maar daar houdt het op. Schijn bedriegt, want de knappe tiener met grote borsten doet eigenlijk alles op het gebied van sex, zolang het maar lekker is.

Ze heeft een prachtig mooi figuur, een lekker kontje en kijkt je nog steeds lief aan als je voor een mooie facial zorgt.

Twee tieners met grote borsten, Renata Fox en Katarina Muti, hebben een geil trio en krijgen een mooie facial.

Alleen en zoek je contact, Passiechat

Pornoactrice: Renata Fox, Katarina Muti
Duur: 08:06

Twero Sociaal Seks Netwerk

De broer van hun beste vriend

Twee knappe studentes rechten staan voor de deur van het appartement van een gezamenlijke beste vriend. Ze zijn met elkaar opgegroeid en alle drie zijn ze naar dezelfde universiteit gegaan om rechten te studeren. Hij is een nogal serieuze student, terwijl de twee tieners nogal van feesten houden.

Niet zo vreemd dus dat ze een belangrijk college gemist hebben, omdat ze tot diep in de ochtend met hun one-night-stands bezig waren. Ze besluiten om de aantekeningen van hun beste vriend over te nemen en met hem het college door te nemen. Hij is nooit te beroerd om te helpen en heeft de twee al vaak gered.

De twee knappe tieners staan even stom te kijken als de deur opengedaan wordt door een knappe twintiger die hen onderzoekend aankijkt. Voordat één van de twee vrouwen iets kan zeggen, begint de knappe jongeman:

“Jij bent als het goed is Renata en jij Katarina. Kennen jullie mij nog?”

Het duurt even voordat bij de vrouwen het kwartje valt en tegelijkertijd zeggen ze: “David”

“Pfoei, dat is een opluchting, ik dacht even dat jullie mij helemaal vergeten waren”, zei hij lachend. “Kom binnen, ik ben net koffie aan het zetten.”

Twee tieners met grote borsten gaan voor een trio

David is de oudere broer van hun beste vriend, die al vroeg uit huis vertrokken was om te gaan studeren. Af en toe was hij in het weekend thuis, maar negeerde zijn jongere broertje en zijn vriendinnen, want een generatiekloof op die leeftijd is goed aanwezig. Hij was acht jaar ouder dan Sam, hun vriend, en beschouwde zijn broer als een noodzakelijk kwaad, al zou hij blindelings voor hem door het vuur gaan. Hun band werd veel beter naarmate ze ouder werden en gingen ze meer met elkaar om.

David had besloten dat hij er even uit moest en had aan zijn broer gevraagd of hij bij hem kon logeren. Dat was geen enkel probleem, dus sliep hij al een paar dagen in de logeerkamer. Sam had een aardig appartement voor een student, door zijn ouders aangekocht als investering. Ze hadden hetzelfde voor David gedaan, dus de beide broers hadden qua woning helemaal niets te klagen.

De twee tieners met grote borsten zaten ondertussen in de huiskamer op de bank en waren in een druk gesprek verwikkeld met de oudere broer van Sam. Die zag dat de twee vriendinnen uitgegroeid waren tot twee knappe jonge vrouwen en onbewust had hij een stijve pik gekregen. Niet zo vreemd, want de gedachte aan een trio met de twee tieners, zorgden ervoor dat zijn fantasie op hol sloeg. Hij merkte dat de twee hem aan het uitdagen waren. Nadat hij voor de tweede keer koffie had gehaald, zag hij dat ze allebei een paar knoopjes van hun blouse hadden opengemaakt en hij nu vol in hun prachtige decolletés kon kijken.

De twee tieners met grote borsten hadden elkaar aangekeken toen David in de keuken stond om koffie te maken. Ze zagen de blikken in elkaars ogen en dat was voldoende. Binnen een half uur zouden ze een geil trio met hem hebben, of hij wilde of niet. Het werd uiteindelijk binnen een kwartier en ja, hij wilde maar wat graag sex met de twee jonge vrouwen hebben.

Ze zijn hem samen aan het pijpen

Renata en Katarina waren zo geil als een pak boter geworden en zaten met hun grote tieten bloot op het bed de grote pik van David te pijpen. Die was op het bed gaan staan en genoot van wat hij zag als hij naar beneden keek. Twee knappe studentes die hem aan het pijpen waren. Iets dat hem toch niet dagelijks overkwam. Als hij dit aan zijn vrienden zou vertellen, zouden ze hem uitlachen en zeggen dat hij geen verhaaltjes moest verzinnen.

Hij stond een beetje wankel tijdens de goddelijke pijpbeurt en besloot om zich helemaal uit te kleden en op bed te gaan liggen. De twee knappe tieners gingen, toen hij er klaar voor lag, onveranderd door met het oraal verwennen van zijn dikke penis. Eentje had hem in haar mond, terwijl de andere aan zijn ballen en de onderkant van zijn pik aan het likken was. David merkte al snel dat dit niet de eerste keer was dat de twee vrouwen een trio hadden.

Katarina wil in haar kontje geneukt worden

Ze vulden elkaar perfect aan, want toen Renata zich over zijn pik had laten zakken, likte Katarina zijn ballen. Hij deed zijn uiterste best om niet klaar te komen, maar de twee vrouwen maakten het hem niet makkelijk. Het was nu Katarina haar beurt om geneukt te worden en die zei met een geil stemmetje:

“Ik wil in mijn kontje geneukt worden, als je dat niet erg vindt?”

David keek haar aan en drukte zijn eikel, die goed nat was van het neuken van Renata, tegen haar kontgaatje aan en duwde hem langzaam naar binnen, totdat zijn hele pik in haar mooie billen verdwenen was. Als hij iets lekker vond, was het anale sex en hij genoot van het strakke kontje van de mooie Katarina.

Anale sex en beffen

Renata en Katarina waren allebei biseksueel, dus was het niet zo raar dat de roodharige tiener aan de clitoris van haar vriendin begon te likken tijdens de anale sex. Ze befte haar naar haar eerste orgasme toe, die intenser was dan normaal omdat ze de grote pik van David in haar kontje had zitten.

Katarina moest even bijkomen van haar orgasme en daarna gingen de twee tieners met grote borsten over tot een standje waarbij Renata degene was die in haar kontje geneukt werd. Katarina lag onder haar, zodat in een standje 69 zaten en elkaars kutje aan het verwennen waren. Voor David was dit één van de meest geile dingen die hij in zijn seksleven had meegemaakt en hij gaf op om proberen niet klaar te komen. Hij neukte Renata stevig in haar kontje en kreunde dat hij bijna ging klaarkomen.

Zowel Renata als Katarina stopten met elkaar bevredigen en gingen naast elkaar op het bed liggen, met hun hoofden op de rand van het bed. David ging boven ze staan en rukte een paar keer aan zijn grote pik. Hij spoot het eerste gedeelte van zijn zaad in de mond van Katarina en de rest in die van de roodharige tiener.

Bijkomen en een emotionele ontdekking

Het was een nogal inspannend trio geweest, dus lagen ze even bij te komen op bed.

“Dit was heerlijke seks, dames”, zei David toen hij uiteindelijk opstond, “ik hoop dat we het ooit nog een keer kunnen doen.”

“Geen probleem”, zeiden de twee tieners met grote borsten in koor, “laat maar weten wanneer je weer in de stad bent.”

Hij liep naar de deur en draaide zich om: “weet je, mijn kleine broer is al jarenlang verliefd op jullie en wil al jarenlang sex met jullie hebben. Hij durft er alleen nooit over te beginnen en doet alsof jullie gewoon vriendinnen zijn. Hij had een keer een paar biertjes teveel op en heeft mij toen het hele verhaal verteld. Ik zou het daarom fijn vinden als jullie niets vertellen over wat we hebben gedaan.”

Het was een heel verhaal waar hij mee bezig was, maar het belangrijkste moest nog komen:

“Wat ik nog fijner zou vinden”, ging hij verder, “is dat jullie hier blijven, want hij komt over een uurtje thuis. Als jullie hem dan net zo verwennen als jullie bij mij hebben gedaan, dan maken jullie hem de gelukkigste man van deze wereld. Hij heeft het verdiend, want hij staat altijd voor jullie klaar.”

De twee tieners keken hem aan en Katarina was de eerste die wat zei: “als die lul dit nu eens had laten merken, dan hadden we allang verkering gehad. Ik ben al vanaf de middelbare school verliefd op hem, maar hij heeft met altijd afgewezen.”

“Dat komt door zijn onzekerheid”, zei David terwijl hij de logeerkamer uitliep, “ik moet me nu haasten, want mijn trein vertrekt zo. Dames, nogmaals bedankt voor de heerlijke sex.”

Vingeren onder de douche en nog een geil trio

Renata en Katarina keken elkaar aan en lieten zich weer op het bed vallen.
“Denk jij wat ik denk?”, zei Katarina tegen haar beste vriendin.

“Als je bedoelt dat we ook een trio met Sam gaan hebben, dan ja”, gaf Renata als antwoord, “vergeet je hem dan niet na de sex te melden dat jullie vanaf nu officieel verkering hebben. Ik acht de kans klein dat hij na de sex op het idee komt om dat aan je te vragen.”

“Natuurlijk”, zei Katarina met een grote glimlach op haar gezicht, “denk je dat ik hem nu nog laat gaan.”

“Tijd om te douchen en de boel een beetje op te ruimen, we hebben nog een klein uurtje”, zei Renata terwijl ze naar de badkamer liep. Katarina volgde haar en dat zorgde ervoor dat ze bijna in tijdsnood kwamen, want het gezamenlijke douchen mondde uit in een partijtje stevig vingeren. Nadat ze allebei tegelijkertijd klaar waren gekomen, gingen ze naakt op de bank in de huiskamer zitten en wachten ze tot Sam thuis zou komen.

Ze hadden geen zin om subtiel te gaan verleiden, dat kostte alleen maar tijd. Ze wilden niets liever dan hun beste vriend verwennen en zelf ook nog een paar keer klaarkomen.