Lokale milfs willen neuken


Oma zoekt sex

Honey Demon, daar wil je als tuinman wel overheen

Honey Demon ziet er fantastisch uit in haar korte strakke jurkje. De mooie milf heef teen prachtig strak figuur en een paar heerlijke grote borsten. Als wij tuinman waren geweest, dan hadden we het wel geweten. Waarschijnlijk waren we niet verder gekomen dan het gras maaien bij haar, maar waar een fantasie is, is een weg. Al kan het soms een hele lange weg zijn.

Kennen we haar ergens van?

Ja hoor, we kennen de tuinman ergens van, oh nee, wacht, we kennen Honey Demon ergens van. Ze geeft graag een feestje, maar het is de afterparty waar je bij aanwezig wil zijn.

heet en onderdanig op de webcam

Pornoactrice: Eva Lovia
Duur: 11:47

Huisvrouwen zijn op zoek naar sex

Geile milf heeft veel seks nodig

Honey Demon is een geile milf die veel seks nodig heet. Ze is allang gescheiden van haar man, die haar libido niet kon bijbenen. Hij was ook een stukje ouder en het leek ze het beste om uit elkaar te gaan om te voorkomen dat hij een hartaanval zou krijgen. Hij liet haar niet onbemiddeld achter, dus hoefde de geile milf niet meer te werken en kon ze een mooi huis met een grote tuin kopen.

Een grote tuin heeft natuurlijk een tuinman nodig en sinds de oude met pensioen was gegaan en er een jongere versie rondliep, moest de geile milf voor zichzelf toegeven dat hij voor tintelingen in haar kutje zorgde. Ze had op dat moment, zelfs voor haar doen, iets teveel neukertjes, dus hij kwam op de reservelijst te staan.

Stiefzoon beste vriendin gaat met zijn stiefmoeder verder

De volgende dag had hij echter al een plek verworven op haar vaste lijst, want de stiefzoon van haar beste vriendin had besloten om verder te gaan met zijn stiefmoeder. Hij wilde wel de optie openlaten voor een eventueel trio in de toekomst, iets dat Honey een goed plan vond.

Alleen had ze nu op woensdag een lege plek in haar agenda en die moest gevuld worden. Overigens niet alleen haar agenda, zelf kon ze ook een goede vulling gebruiken. Ze sprak met haar tuinman af dat hij voortaan elke woensdag de tuin zou komen doen en hij wist het nog niet, maar hij zou haar ook elke week gaan doen.

Gewoon naakt in de tuin gaan zitten

Over het verleiden van haar tuinman maakte ze zich niet zo druk, want ze ging gewoon voor de frontale naakt methode. Een aanpak waar weinig mannen bestand tegen waren en de tuinman zeker niet. Ze had hem de week ervoor lopen opgeilen, door in een hele kleine bikini door de tuin te paraderen en geïnterresseerd te doen. Ze bukte veel om planten te bekijken, zodat hij haar lekkere kontje goed in beeld had en ze zag dat hij moeite moest doen om zijn stijve pik in zijn korte broek te verbergen.

De week erop ging ze tot actie over en ging naakt op het randje van de vijver zitten en riep de tuinman:

“Zou jij mijn rug even willen insmeren, lieverd, dan ben ik je eeuwig dankbaar.”

Ze zag dat de tuinman moeite had om te bevatten wat hij zag. De mooie geile milf zat naakt voor hem en haar prachtige grote borsten waren naakt, evenals de rest van haar geile lijf. Zonder iets te zeggen begon hij haar rug in te smeren en hij hield het een hele minuut vol om niet aan haar grote borsten te komen. De mooie geile milf was in haar hoofd aan het aftellen, want als het langer dan een minuut zou duren, zou ze haar touch kwijt zijn. Gelukkig bleek de tuinman niet bestand te zijn tegen haar seksuele uitstraling en nog geen 15 seconden later zat ze voor hem op haar knieën en nam ze zijn stijve tuinslang in haar mond.

Een onvergetelijke pijp- en neukbeurt

Ze gaf hem een pijpbeurt die hij nooit meer zou vergeten en zij een neukbeurt die ze niet zo snel zou vergeten. De tuinman bleek een fantastische minnaar te zijn en terwijl hij haar van achteren aan het neuken was en haar borsten aan het kneden was, kreeg ze haar eerste orgasme. Hij had een heerlijke grote pik, waarmee ze tot aan haar baarmoeder gevuld werd en op de één of andere manier had hij haar G-Spot ontdekt.

Twee orgasmes en nog een kleintje

Zijn uthoudingsvermogen was ook iets nieuws voor haar, want ze zorgde er altijd voor dat haar lovers snel klaarkwamen, zodat ze het de tweede ronde langer zouden volhouden. De tuinman had echter een grote zelfcontrole en kon tot op de seconde bepalen wanneer hij klaar ging komen. Nadat hij haar een tweede orgasme had bezorgd, moest ze even utrusten en ging op haar knieën voor hem ziten.

Ze wilde dat hij zijn zaad op haar gezicht zou spuiten, iets dat ze alleen in hele speciale gevallen toeliet. Dit was zo’n speciaal geval, want haar orgasmes waren ongelooflijk lekker geweest en ze wilde er meer. Ze zou hem, als hij klaargekomen was, mee naar binnen nemen en weer iets toelaten, wat ze al een hele tijd niet had gedaan. Hij mocht haar in haar lekkere kontje gaan neuken, maar eerst wilde ze een facial krijgen.

Hij spuit haar gezicht vol met zijn zaad

Hij trok zich af boven haar gezicht en nu hij zich kon laten gaan, duurde het niet lang voordat ze een volle lading zaad op haar gezicht kreeg en zonder dat ze haar kutje aanraakte, kreeg ze gewoon nog een derde orgasme. Geen grote, maar wel een hele fijne.

Tuinman komt nu vaker langs

De tuinman komt nu drie keer in de week langs en ze heeft haar lijstje met neukertjes aardig geschoond. Als het aan haar zou liggen mocht hij zeven dagen per week langskomen.

Misschien toch eens kijken of er geen relatie in zou kunnen zitten, want dat zou een heleboel kosten schelen en haar tuin zou gratis gedaan worden, evenals zijzelf.

Milfs willen neuken