?wi=339495&ws=seme

Pornoactrice: Tina Fire
Duur: 09:05

?wi=339495&ws=seme

Gecharmeerd van een blanke toerist

Tina Fire is een knappe Braziliaanse vrouw met grote borsten, die nogal gecharmeerd was geraakt van een blanke toerist. Een jongeman die ze nauwkeurig had geobserveerd en waarvan ze met een bepaalde zekerheid kon zeggen dat hij een aardige pik in zijn broek had zitten. Hij lag naast haar op het strand en om te testen had ze haar bikinitopje uitgedaan en haar grote borsten nogal opzichtig aan hem getoond. Geheel per ongeluk natuurlijk.

Hij komt klaar op haar gezicht

Ze zag gelijk dat zijn zwembroek bol begon te staan en dat hij zich snel omdraaide. De Braziliaanse vrouw wist echter genoeg en hem verleiden tot seks kostte haar weinig moeite. Hij wilde haar meenemen naar zijn hotelkamer, maar de mooie getinte vrouw had een ander idee. Ze nam hem mee naar een afgelegen gedeelte van het strand, waar bijna nooit iemand kwam, en ging daar met hem los. Ze pijpte hem, liet zich stevig door hem neuken en kreeg zijn lading zaad op haar gezicht.

Niet slecht voor een vrije middag, dacht de mooie Braziliaanse vrouw, terwijl ze de zee indook om al het zweet en de sperma van zich af te zwemmen.