Mature Fuck


Hij wordt gek van verlangen van zijn blonde stiefmoeder. Hij trekt zich bij haar af terwijl ze ligt te slapen. Natuurlijk wordt ze wakker.

Pornoactrice: Eva Lovia
Duur: 11:47

Twero Sociaal Seks Netwerk

Cor kan zijn geluk niet op als hij met zijn knappe blonde stiefmoeder, Christie Stevens, op vakantie gaat. Zijn vader komt een week later omdat hij plotseling een spoedklus had op z’n werk die niet kon wachten tot na zijn vakantie. Het ging om een belangrijke klant waar hij naar toe moest in het buitenland en hij hoopte binnen een week klaar te zijn.

Je hoorde zijn zoon niet klagen, want die was zich al aan het voorbereiden op een week naar zijn stiefmoeder kijken, die in een veel te kleine bikini op het strand zou gaan liggen. Hij droomde ervan ooit nog eens seks met haar te hebben, maar hij zou niet weten hoe hij dat zou moeten aanpakken. Cor was wel een geboren optimist dus ging hij ervanuit dat er misschien in die week iets zou gebeuren. Hoe wist hij nog niet, maar dat maakte niet zoveel uit.

Samen in een hotel bij het vliegveld

Zijn vader had ze afgezet op het vliegveld en alles liep op rolletjes, totdat ze bij het overstappen erachter kwamen dat hun vlucht gecanceled was. Er bleek een technisch probleem te zijn, dat nogal wat tijd kostte om op te lossen. Er was geen vervangende vlucht beschikbaar, dus kregen ze vouchers om in een hotel op het vliegveld te overnachten. De volgende ochtend zouden ze zeker kunnen vertrekken. Ze wilden allebei een aparte kamer hebben, maar dat bleek niet mogelijk omdat het hotel helemaal vol zat. De twee besloten dus het beste ervan te maken en zouden bij elkaar in bed gaan liggen.

Hij trekt zich af als hij denkt zijn stiefmoeder ligt te slapen

Dat was het moment dat Cor zich niet meer in kon houden. Zijn knappe stiefmoeder kleedde zich uit en ging met alleen haar sexy roze ondergoed in bed liggen. Cor zijn pik had het denken overgenomen en hij begon zich af te trekken terwijl zijn blik gefixeerd was op de grote tieten van zijn stiefmoeder. Die had gelijk door waar hij mee bezig was, maar Cor kon zich niet meer inhouden. Hij moest klaarkomen. Toen ze echter de dekens van hem aftrok kwam hij weer bij zinnen en kreeg hij het koud van binnen. Hij zou waarschijnlijk het bed uitgestuurd worden en Christie zou zijn vader bellen. De vakantie zou afgelast worden en hij zou twee weken vroeger op kamers moeten gaan wonen omdat hij waarschijnlijk het huis uitgezet zou worden.

Hij wachtte vol spanning af wat de reactie van zijn stiefmoeder zou zijn en schrok toen zij zijn grote pik vastpakte en hem begon af te trekken. Dit had hij in geen 1000 jaar verwacht, maar je hoorde hem niet klagen. Het bleef niet bij aftrekken, want zijn stiefmoeder had zijn grote pik al snel in haar geile mond zitten en begon hem te pijpen. Ze had ondertussen snel haar bh uitgetrokken en hij genoot van haar mooie grote tieten en zij blijkbaar van zijn grote pik.

“Ik heb je onder de douche zien staan”, zei ze een beetje hijgend van opwinding, “en vanaf dat moment wist ik dat ik die pik ooit in mijn kutje zou hebben. Als jij je niet was gaan aftrekken, dan had het nog geen vijf minuten geduurd of ik had je besprongen. En nu op je rug liggen, ik ga je neuken.”

Zijn geile stiefmoeder is verslaafd aan zijn grote pik

Cor was blij verrast met deze ontboezeming van zijn stiefmoeder en dat zijn grote pik in de smaak viel. Hij deed dan ook wat er van hem gevraagd werd en zijn stiefmoeder liet zich in één keer over zijn grote pik zakken, totdat die aan zijn ballen in haar kletsnatte kutje zat.

“Stil blijven liggen”, kreunde Christie, “ik ga je neuken totdat ik klaarkom. Daarna wil ik hard door je geneukt worden en pijp ik je klaar. Lijkt je dat wat?” voegde ze er vragend aan toe.

Cor knikte alleen maar, want tot nu toe gebeurden er dingen die hij zelfs in zijn natte dromen niet bedacht had. Zijn knappe blonde stiefmoeder begon hem te berijden en duwde haar onderlijf ritmische tegen zijn buik aan. Het liefst had ze zijn ballen er ook ingehad, maar waarschijnlijk zou dat een probleem worden, want hij zat nu al dicht in de buurt van haar baarmoeder. Christie had niet te klagen over de seks met haar echtgenoot, maar zijn lul was een stuk kleiner dan die van zijn zoon. Vanaf het moment dat Christie die grote pik in de badkamer gezien had, wist ze dat ze die in haar kutje zou krijgen, linksom of rechtsom.

Ze wist ook, nadat ze zich over zijn pik had laten zakken, dat ze voorgoed verslaafd was aan zijn grote pik. Dat vond ze een beetje angstig idee, maar liet die gedachten varen toen ze een keihard orgasme voelde opkomen. Ze wist nu al dat dit één van de betere van haar leven ging worden en ze gaf zich er helemaal aan over. Cor nam het neuken even over en stootte nog een paar keer diep in het kutje van zijn stiefmoeder en genoot van de schokkende bewegingen die haar lijf maakte. Ze perste bijna het zaad uit zijn pik en liet zich vervolgens als een slappe vaatdoek op hem vallen. Christie moest duidelijk even bijkomen, al duurde dat niet al te lang. Ze ging op het bed liggen met haar benen wijd en herhaalde tegen haar stiefzoon dat ze hard geneukt wilde worden.

Ze pijpt hem klaar en slikt al zijn zaad door

Dat vond Cor geen probleem, maar hij zat al op het randje van klaarkomen, dus duurde het harde neuken niet al te lang. Al was dat geen enkel probleem, want de rest van de week zouden ze toch het hotelbed op hun vakantiebestemming niet uitkomen. Christie voegde ondertussen daad bij woord en ging op haar knieën zitten en begon Cor geil te pijpen. Ze was in extase en wilde niets liever dan zijn zaad in haar mond voelen. Ze gooide al haar pijpervaring in de strijd en het duurde dan ook niet lang of ze voelde de warme stralen zaad in haar keel. Automatisch begon ze te slikken, wat ze niet eens deed bij haar echtgenoot, maar bij Cor leek het haar niet meer dan normaal.

De stiefmoeder en stiefzoon hadden vervolgens de hele nacht seks en vielen uitgeput in het vliegtuig in slaap. Nadat ze in het hotel hadden ingecheckt en richting hun hotelkamer waren gegaan, ging de seks gewoon verder. De kamerdeur was nog niet dicht of Christie ging al op haar knieën zitten en haalde de grote pik van Cor uit zijn broek. Ze begon hem geil te pijpen en toen zijn pik niet meer harder kon worden, trok ze haar onderbroekje uit en steunde op het bureau dat tegen de muur stond van hun hotelkamer. Hij neukte haar keihard van achteren en dit keer wisten ze gelijktijdig klaar te komen.

Aftrekken en vingeren op het strand

Die avond bestelden ze via de roomservice hun avondeten en pas de volgende dag tegen de middag kwamen ze hun hotelkamer uit om richting het strand te gaan. Christie had een sexy bikini aan en ze zag direct wat voor uitwerking dat had op haar stiefzoon. Hij wilde de zee inlopen, in de hoop dat het koude water zijn erectie zou wegspoelen, maar zijn geile stiefmoeder had een ander plan. Ze zei dat hij op z’n zij moest gaan liggen en ze deed de grote strandbaddoek die ze had meegenomen over hem heen en begon hem langzaam af te trekken. Er was niet veel volk op het strand, en degene die er waren zouden een vrouw op haar rug zien liggen met haar man naast haar. Dat ze die man aan het aftrekken was, konden ze niet zien. Ze had geen haast, dus bleef ze hem langzaam aftrekken en voelde het voorvocht op haar hand. Christie ging ietsje sneller met haar hand heen en weer en na een minuut voelde ze het sperma over haar hand stromen. Ze bleef hem zachtjes aftrekken, totdat er niets meer uit zijn pik kwam en likte vervolgens haar hand af, terwijl ze Cor strak bleef aankijken.

Stiefmoeder wil in haar kontje geneukt worden

Die ging snel de zee in om zich af te spoelen en herhaalde vervolgens bij zijn stiefmoeder wat zij bij hem had gedaan. Hij vingerde haar met één hand naar een orgasme toe en vanaf dat moment was het vlug gedaan met de strandpret. Ze liepen zo snel als ze konden naar hun hotelkamer en lagen op bed van elkaar te genieten toen Christie zei dat het de hoogste tijd werd dat ze in haar lekkere kontje geneukt moest worden. Ze had al een tube glijmiddel klaarliggen in haar nachtkastje en ze wilde proberen of ze zijn grote pik helemaal kwijt kon in haar kontje. Dat kostte wel aardig wat moeite en Cor duwde heel voorzichtig, stukje voor stukje, zijn pik in de billen van zijn stiefmoeder. Toen die er tot zijn ballen inzat, begon hij haar langzaam te neuken. Het voelde heerlijk, haar strakke kontje en hij moest zich inhouden om niet sneller te gaan stoten, want hij dacht dat het dan al snel niet meer lekker zou zijn voor zijn stiefmoeder.

Daar vergiste hij zich dus in, want zijn stiefmoeder drukte haar kontje steeds sneller naar achter om zijn stoten op te vangen. Ze leek totaal geen last te hebben van zijn grote pik, maar het alleen maar ontzettend geil te vinden. Christie was zich ondertussen aan het vingeren terwijl Cor het tempo had opgepikt en haar steeds een stukje harder anaal begon te neuken. Ze hield zichzelf tegen het randje van een orgasme aan en pas toen ze Cor zijn hete zaad in haar kontje voelde spuiten, ging ze sneller met haar vingers over haar clitoris heen en kwam ze ongelooflijk heerlijk klaar. Dit was een orgasme die met stip haar top drie was binnengekomen. Overigens een top drie die bestond uit orgasmes die ze met haar stiefzoon had gehad.

Zijn vader gaat vreemd met z’n secretaresse

Uitgeput vielen ze in slaap en Christie droomde dat ze bij Cor zou gaan wonen en dat ze samen gelukkig en oud werden. Het was een onrustige droom, want op de achtergrond zag ze haar boze echtgenoot en ze schrok dan ook wakker. Ze zou er met Cor over praten als die wakker werd, misschien had die helemaal geen zin om met zo’n oud wijf verder te gaan en ging het hem alleen maar over de seks. Daar had ze zich dus danig in vergist.

Cor bekende tijdens het gesprek dat hij smoorverliefd op haar was en was de koning te rijk toen de gevoelens wederzijds bleken te zijn. Het liefst had hij dat ze direct na de vakantie bij haar introk, maar dat zou een probleem worden zei Christie die even de tijd nodig had om erover na te denken. Nog geen uur later bleek het probleem zich vanzelf op te lossen toen ze een WhatsAppje kreeg van haar echtgenoot, die een foto van zijn pik had meegestuurd. Dat deed hij wel vaker en meestal hadden ze daarna geile telefoonseks, maar dit keer klopte er iets niet wat Christie pas opviel toen ze naar het onderschrift keek:

“Deze is van jou Marjorie, ik kan niet wachten tot ik vanavond geile seks met je heb,” gevolgd door XXX.

Christie begon hard te lachen en liet het bericht vervolgens aan Cor zien, die haar niet begrijpend aankeek.

“Dit is onze ticket naar samenwonen en je vader betaald. Marjorie is zijn secretaresse en die sukkel heeft een WhatsApp naar het verkeerde contactpersoon gestuurd. Ik regel vanmiddag gelijk een scheidingsadvocaat en die loser kan gaan dokken.”

Ze stuurde een bericht terug dat het haar beter leek als hij bij Marjorie in bed zou blijven liggen en dat hij niet meer naar het vakantieadres hoefde te komen. Ze zette er verder bij dat ze zouden gaan scheiden en dat haar advocaat contact met haar zou opnemen. Als ze thuis kwam, dan wilde ze hem niet meer zien en ze zou alleen nog maar naar het huis komen om haar spullen op te halen.

Christie liet het bericht aan haar stiefzoon, haar toekomstige nieuwe vriend, lezen en eindelijk begon het kwartje helemaal te vallen. Ze kreeg nog een paar slappe WhatsAppjes van hem terug, maar deed niet eens de moeite om die te beantwoorden. Ze genoten met volle teugen van de twee heerlijke weken vakantie en geile seks en toen ze weer in Nederland aangekomen waren, ging Christie op zoek naar een groot appartement in de stad waar Cor ging studeren. Voor de vorm hield hij tot nadat de echtscheiding geregeld was zijn studentenkamer aan, maar lag elke avond bij zijn knappe stiefmoeder in bed die hem alle kanten van het bed opneukte.

Ze trekken bij elkaar in na de scheiding

Nadat de scheiding er doorheen was en Christie een aanzienlijk bedrag op haar bankrekening had staan, gingen ze aan de champagne. Zijn nieuwe vrouw goot het op haar mooie lichaam en Cor likte keurig alles op, totdat hij bij haar kutje terecht was gekomen en haar begon te beffen. Ze lag met haar benen wijd op het kleed voor de openhaard en genoot van de heerlijke tong van haar nieuwe man. Ze had hem geleerd hoe hij een vrouw goed moest bevredigen en hij was een snelle leerling. Ze kwam twee keer achter elkaar hard klaar en draaide toen de rollen om. Ze pakte een glas champagne en doopte Cor zijn pik erin en begon die vervolgens af te zuigen. Dat herhaalde ze totdat er geen champagne meer in het glas zat en hij zijn zaad erin spoot. Vervolgens zette ze het glas aan haar lippen en dronk al zijn sperma op en slikte het keurig door.

Voor de vorm hadden ze nog een paar maanden gewacht, maar toen kon iedereen barsten en trouwden de twee in Amerika. Ze hadden een knappe vrouw opgepikt in het casino die als hun getuige fungeerde en tijdens de huwelijksnacht het bed kwam delen van het pasgetrouwde stel. Een cadeau van Christie die wist dat het één van Cor zijn fantasieën was om het ooit eens met twee vrouwen te doen.

Cor keek haar gelukzalig en geil aan toen de andere vrouw hem aan het pijpen was zij het kutje van de knappe vrouw aan het beffen was. Dit zou nog een heel mooi en lang durend huwelijk gaan worden.