Top 5 mooiste vrouwen op Instagram die Anita heten


We hebben al een top 10 van mooiste vrouwen in lingerie op Instagram gehad. Dan kan je nog een keertje een top 10 in bikini doen, een top 10 decolleté en dan wordt het al een beetje zeuren. We hebben daarom besloten om het anders te gaan aanpakken en zoeken naar de mooiste vrouwen op Instagram aan de hand van hun voornaam. Tenminste, als het aanslaat, dan gaan we er mee door.

Vrouwen op Instagram genaamd Anita

Niet alleen hebben de vrouwen gemeen dat ze dezelfde voornaam delen, ze zijn ook allemaal op de één of andere manier model. Dat is te zien aan de foto’s die ze op hun Instagram pagina hebben neergezet. Zitten altijd wel een paar sexy, decolleté of bikini foto’s tussen. Een geslaagde actie, al zeggen we het zelf, want qua vrouwen voornamen kunnen we nog wel een tijdje voort.

Neem bijvoorbeeld April, waar we hoge verwachtingen van hebben of Daisy, een voornaam die over het algemeen verbonden is aan geile dames. Dan hebben we nog niet eens June, Shirley of Truus gehad. De eerste twee als in: “voornamen van stripsters“, de laatste, Truus, als in: “he, geile Truus staat vanavond achter de bar“.

We beginnen in ieder geval met de Anita’s en zien wel waar het schip strand.

Anita Sikorska, is een Pools model, die er best wel heel erg goed uitziet

Die Anita Sikorska gaat nog eens heel groot worden als model, Let op onze woorden. Dan kan je over een jaartje altijd zeggen: “duh, die heb ik verleden jaar al op Seks Met gezien“. Al kan je misschien beter refereren aan Seks Met als: “een site ter bevordering en verspreiding van het vrouwelijke schoon“.

Meer foto’s van deze schoonheid zijn hier te vinden

Hmmm…. We zijn wat verder naar beneden gaan op haar pagina en het blijkt dat ze al Playmate is geweest, dus eigenlijk is ze al een beetje beroemd.

Anita Kaushik, kan een bikini heel goed hebben

Anita Kaushik is niet alleen een model voor trendy kleding maar ze doet het, gezien onderstaande foto, ook helemaal niet slecht als bikini-model.

Meer foto’s, ook bikini, van deze Anita zijn hier te vinden.

View this post on Instagram

Double trouble 👯 @cuneytozketen

A post shared by Anita Kaushik (@anitakaushik) on

Anita Gage, grote tieten in bikini, een sportschool babe

Aan Anita Gage is duidelijk te zien dat ze het uiterste uit haar sportschool abbo’tje haalt. Als we onderstaande foto mogen geloven wint ze zelfs prijzen met haar prachtige lichaam. Hele fijne grote tieten overigens.

De complete pagina van deze schoonheid is hier te vinden.

Anita Lijic, een prachtig model uit Belgrado

Op de pagina van Anita Lijic is te zien dat we hier met een mooie vrouw te maken hebben, niet zo raar dat ze model is geworden.

Alle Instagram foto’s van deze schoonheid zijn hier te vinden.

Anita Marshall, exotisch schoonheid, houdt wel van een decolleté

Anita Marshall staat bekend als Plus Size Model, we zouden haar eerder willen kwalificeren als een model met de rondingen op de juiste plekken. Verder boeit het natuurlijk voor geen meter want het is gewoon een lekker wijf.

Alle foto’s van Anita Marshall zijn hier te vinden.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 324


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, van een seksende milf tot een geile secretaresse

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk", beginnen we goed met Tristen, een geile secretaresse in geile lingerie....

Sluiten