Tieners hebben seks, via Facebook-live stream kijken klasgenoten mee


De Facebook-Live stream is een dienst die het goed doet, ook bij jongeren. Drie tieners uit het Amerikaanse Milwaukee hebben dankbaar gebruikt gemaakt van deze Facebook optie om de seks die ze hadden naar klasgenoten te streamen.

Tieners streamen seks via Facebook-Live Stream

Het gaat om een jongen van vijftien en twee meisjes van veertien en vijftien jaar. Die spijbelden regelmatig en gingen naar huis toe om seks met elkaar te hebben. Dat is iets wat je kan verwachten bij pubers, zodra er een mogelijkheid tot het hebben van seks is, laten ze die niet zomaar schieten. Dat ze het filmden en zorgden dat klasgenoten het live konden volgen is dan weer redelijk nieuw te noemen.

Facebook profielen

De politie van de stad waar de geile pubers losgingen, wilden graag meer informatie hebben. Ze stuurden een bevelschrift naar Facebook om alle informatie van het profiel van de meisjes, waar de streaming op plaats vond, vrij te geven. De twee meiden werden aangeklaagd voor het tonen van onzedelijk en schadelijk materiaal aan kinderen. De jongen werd in het bevelschrift nog niet als verdachte aangemerkt. In ieder geval zijn de drie al voorlopig geschorst van de school waar ze op zaten.

Facebook gaf aan de techsite Gizmodo uitleg waarom ze de gegevens aan de politie doorgespeeld hebben. Het bedrijf weet dat er opmerkelijke livestreams kunnen zijn en dat dit een grote verantwoordelijkheid is. Ze zijn hard op zoek naar de juiste balans.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 351


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, een mooie blonde meid en meer

We beginnen deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" met Naire, een mooie blonde meid met een paar lekkere...

Sluiten