Tanya had speciaal een middag vrij genomen omdat ze zin had in sex. Niet om een kroeg binnen te lopen, iemand op te pikken en die alle hoeken van het bed te laten zien. Nee, ze had zin in sex met haar eigen vriend. Ze hadden net een paar maanden een relatie en ze wilde er iets speciaals van maken als hij die avond uit zijn werk bij haar langs zou komen.

De jas van Tanya

Ze had de hele middag door de stad gestruind om het perfecte lingeriesetje te vinden en zelfs een bijpassende lange jas gekocht om het nog spannender te maken. In de lingeriewinkel waar ze het setje had gekocht vroeg ze of ze het direct aan kon houden en was met alleen de lingerie en haar jas aan weer naar buiten gelopen. Dat leverde haar een dikke knipoog van de mooie verkoopster op, die meteen doorhad hoe de vork in de steel zat.

Tanya kon er niets aan doen, maar ze werd er gewoon supergeil van als ze over straat liep. Ze had de bovenste knoopjes van haar jas een klein beetje open gedaan en pas als je echt aan het opletten was zag je dat het wel een heel uitgebreid decolleté had. In de lift naar de parkeergarage had ze alle knoopjes van haar jas opengedaan en toen ze nog één, wat oudere man, in de lift stond had ze als een potloodventer haar jas opengegooid. Het verbaasde gezicht en de daaropvolgende glimlach, die niet meer van z’n gezicht te slaan zou zijn die dag, zorgde ervoor dat ze nog geiler dan ze al was thuiskwam.

Ze had het zo uitgerekend dat ze een half uurtje voordat haar nieuwe vriend zou komen opdagen op de bank klaar zat met alleen haar slipje en jarretels aan. Het duurde alleen wel erg lang voordat ze de voordeurbel hoorde en ze begon zich al een beetje zorgen te maken. Op dat moment kwam er een WhatsAppje binnen met de mededeling dat hij, Sjaak, nog even naar de kroeg was gegaan en hij er over een uurtje zou zijn.

Het was dat ze helemaal totaal verliefd op hem was, want anders was hij daar zeker niet mee weggekomen. Daar zou hij nog wel achter komen als ze wat verder in de relatie waren. Ze besloot zich niet kwaad te maken en bedekte het met de mantel der liefde. Ze was al wat minder opgewonden, maar Sjaak kon nog steeds de pijpbeurt van zijn leven verwachten.

Na een uur en kwartier ging eindelijk de bel en daar stond haar grote liefde voor de deur met nog twee andere mannen, die volgens zijn verklaring twee hele goede vrienden waren en dat de televisie in de kroeg kapotgegaan was en dat ze de wedstrijd wel even hier af konden kijken. Daarna zouden ze weer weggaan. Hij wachtte het antwoord niet af, maar liep haar gewoon straal voorbij, richting de keuken waar hij de koelkast opendeed en er drie blikjes bier uithaalde.

Tanya was blij dat ze niet in lingerie opengedaan had, maar dat ze haar jas eroverheen had aangetrokken. Ze kreeg nog de opmerking of ze ergens naar toe moest en vervolgens ging de televisie aan en waren de drie mannen druk bezig om elkaar te overstemmen met positieve opbouwende kritiek richting hun voetbalclub.

De buurman

Ze keek het even aan en liep toen naar buiten, deed de deur achter zich dicht en ging gelijk naar de buurman waar ze, als ze vrijgezel was, regelmatig seks mee had. Hij deed de deur open en ze hoefde alleen maar haar jas open te doen en nog geen vijf minuten later lagen ze op het tapijt in de huiskamer te neuken. Ze ging alleen nog terug richting haar huis, dit keer wel in alleen haar lingerie en met het sperma op haar borsten.

Sjaak had het niet eens door en dacht dat het een kwartet zou gaan worden, maar keek nogal vreemd op toen hij samen met de andere twee mannen opeens buiten stond, nog geen vijf minuten daarna gevolgd door een tas met zijn spullen die hij al voorzichtig bij Tanya had achtergelaten. Zijn twee kroegmaten zagen de bui eerder hangen dan Sjaak en liepen richting de kroeg, uiteindelijk gevolgd door de kersverse ex-vriend van Tanya die meeging om in het café zijn liefdesverdriet te verzuipen.

Tanya had ondertussen haar lingerie uitgedaan, zodat ze naakt was onder haar jas en liep weer richting de buurman die ook al bloot, en met een enorme stijve, de deur opendeed. Ze ging alleen maar op haar knieën zitten en nam zijn dikke pik in haar geile mond, en pijpte hem naar een hemels orgasme. Van Sjaak heeft zo nooit meer iets gehoord en de buurman is bij haar ingetrokken, want twee huizen aanhouden is ook weer zo zonde van het geld.

En ja, als ze samen door de stad liepen en ze waren in een geile bui, dan had ze alleen maar haar lange jas aan, met sexy lingerie eronder en kon het zomaar gebeuren dat een man heel blij naar huis ging. Zijn echtgenote vroeg zich af hoe het toch kwam dat haar man op zaterdagmiddag al sex wilde en niet kon wachten tot het avond was.

?wi=339495&ws=seme

tanya-whats-under-her-coat-01 tanya-whats-under-her-coat-02 tanya-whats-under-her-coat-03 tanya-whats-under-her-coat-04 tanya-whats-under-her-coat-05 tanya-whats-under-her-coat-06 tanya-whats-under-her-coat-07

milffinder ja ik wil een milf

tanya-whats-under-her-coat-08 tanya-whats-under-her-coat-09 tanya-whats-under-her-coat-10 tanya-whats-under-her-coat-11 tanya-whats-under-her-coat-12