Mannen en dronken sex vs vrouwen en dronken sex


Bij de Cosmopolitan is één van de vrouwelijke schrijfsters in de huid van een man geklommen, en wel die van een dronken man. Ze heeft namelijk een top 10 lijstje samengesteld waar dronken mannen aan denken tijdens de sex. Daarin komen een paar dingen voor die je als man inderdaad meegemaakt zou kunnen hebben als je ergens in een dronken bui met die ene, kom hoe heet ze ook alweer, vanuit de kroeg in bed bent beland.

Dronken sex

Als je echt een biertje of 20 naar binnen hebt gewerkt en die laatste waarschijnlijk niet meer helemaal goed was dan kan het inderdaad zijn dat het wat lastig wordt om een bh uit te trekken. Waarom vrouwen niet gewoon bh’s met klittenband gebruiken is daarom een groot raadsel. Het overeind komen van je liefdeskanon is waarschijnlijk niet een al te groot probleem of je moet er echt diep over na gaan denken. Als die bh eenmaal uit is, dan komt er waarschijnlijk genoeg leven in de brouwerij om “de hele nacht door te gaan.

Dat klopt ook wel maar op een gegeven moment wordt het zeuren als je niet klaarkomt en je even een klein tukje tussendoor doet om dan met vernieuwde energie het klusje te klaren. Het kan ook zijn dat door al het bewegen, en dat laatste biertje dat waarschijnlijk niet meer helemaal goed was, dat de behoefte om over te geven groot is. Probeer dat een beetje te timen zodat je de wc haalt, want over het algemeen wordt een vrouw er niet geiler van als er over haar heen gekotst wordt.

Verkeerde naam roepen

Al met al een aardig lijstje waar we een paar tips aan toe willen voegen: “probeer geen namen te roepen tijdens het hoogtepunt of als de sex echt lekker is.” Oh ja Anita klinkt een vrouw niet echt als muziek in de oren als ze Annemarie heet. Een paar letters kloppen wel, maar voor de rest is het een goed begin om buiten gezet te worden, zodat je aan je walk-of-shame kan gaan beginnen.

Ondanks dat je na het nuttige van de nodige spiritualiën zou kunnen denken dat je de bastaardzoon van Superman en Batwoman bent is het af te raden om aan standjes te beginnen die moeilijker zijn dan met die ene, vanuit de kroeg, bovenop. Dan hoef je alleen maar te liggen en geil te kijken, af en toe wat aan de borsten zitten, en als het meezit rijdt ze zichzelf naar een orgasme toe.

Het nemen van selfies is ook af te raden want hoe goed het plan ook lijkt op dat moment om je Facebook mee op te leuken, de volgende dag en 20.000 likes verder, van totaal onbekenden, heb je daar misschien andere ideeën over.

Dronken vrouwen en sex

Dronken vrouwen en sex, daar is ook een aardig lijstje van te maken. Daar gaan we nog eens een keer goed voor zitten, maar we halen er nu alvast een paar toppertjes uit. Wat te denken van die ene, uit de kroeg, die probeert om op haar hoge hakken, die ze speciaal aangehouden heeft, uiterst sensueel en erotisch naar het bed toe te lopen. Dat gaat aardig totdat de genuttigde hoeveelheid alcohol het overneemt en ze plat met haar gezicht op het bed beland, tussen je benen.

Dat ze aan het pijpen is en het toch een beetje te druk wordt in haar mond, zodat ze vlug naar een wc toe moet om de alcohol er uit te gooien. Maar ja, die hoge hakken. De vraag tijdens de sex of je misschien haar ouders wil ontmoeten, die de volgende ochtend langskomen voor een kopje koffie. Het gesnurk dat je opeens hoort terwijl je druk bezig bent om te bewijzen dat je een sexgod bent. Het: “wat istie schattig” als je in één ferme ruk je onderbroek van je kont heb getrokken.

Er komen er vast nog meer opborrelen en anders geven we de “Melkboer Milf” gewoon een fles port en gaan daarna sex met haar hebben, met de notitieblokjes in aanslag. Ervaringen uit de eerst hand.

De NSFW-Balk. Dronken mannen en vrouwen hebben een orgie

Onder de NSFW-Balk zijn een stapel foto’s van dronken mannen en vrouwen te vinden die aan een orgie zijn begonnen. Het zou toch wel leuk zijn als het een keertje bij jou in de stamkroeg zo uit de hand loopt. Vooropgesteld dat er net zulke lekkere wijven rondlopen als op de onderstaande foto’s.

Geile dronken vrouwen

dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-01 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-02 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-03 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-04 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-05 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-06 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-07 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-08
dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-09 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-10 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-11 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-12 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-13 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-14 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-15 dronkenk-vrouwen-sex-een-orgie-16
drunk-sexy-orgy-pornstar-parties-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , ,


Aantal keer bekeken: 1.334


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, mooie grote hangtieten en meer

in deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" hebben we Misha Lowe staan, van Cosmid, die een paar mooie...

Sluiten