Myla, knappe brunette, heeft zin in seks


5/5 (1)

Soms kan je gewoon aan vrouwen zien dat ze hard aan seks toe zijn. Dat kan komen door de zaadvragende ogen, nogal suggestieve bewegingen zoals een vinger die in de mond gaat of, zoals bij Myla, de tieten bij elkaar drukken. Daar schijnen vrouwen mee te willen zeggen dat ze wel toe zijn aan een stukje Russisch, oftewel een piemel tussen hun tieten.

Myla heeft er zin in

En dat lijkt ons bij Myla een meer dan aardige ervaring. Niet dat ze van die mega jetsers heeft, maar je kan er goed je piemel tussen kwijt. Overigens is dat niet de enige stille hint waardoor we merken dat ze het weer de hoogste tijd vind om gevuld te worden. Bovenin riepen we iets over zaadvragende ogen, Myla heeft er voor gestudeerd om zo te kijken als ze in een geile bui is. Als ze je die blik toewerpt in een kroeg, dan wordt het tijd om af te rekenen en te vragen of ze zin heeft om thuis je Pokemon verzameling te bekijken.

Boeit verder niet zoveel, kan ook je suikerzakjesverzameling zijn, als je haar maar een reden geeft om met je mee te gaan. Wel even achter je kijken of “de blik” niet toevallig voor je achterbuurman bedoeld is, want dan is die opmerking over je Pokemon verzameling best een beetje pijnlijk.

Hoe het er uitziet als Myla in je slaapkamer in de deuropening zou staan is op onderstaande foto’s te zien, en zeg zelf, daar zou je best bovenop willen liggen.


myla-knappe-brunette-wil-neuken-01 myla-knappe-brunette-wil-neuken-02 myla-knappe-brunette-wil-neuken-03 myla-knappe-brunette-wil-neuken-04 myla-knappe-brunette-wil-neuken-05 myla-knappe-brunette-wil-neuken-06 myla-knappe-brunette-wil-neuken-07

myla-knappe-brunette-wil-neuken-08 myla-knappe-brunette-wil-neuken-09 myla-knappe-brunette-wil-neuken-10 myla-knappe-brunette-wil-neuken-11 myla-knappe-brunette-wil-neuken-12 myla-knappe-brunette-wil-neuken-13 myla-knappe-brunette-wil-neuken-14 myla-knappe-brunette-wil-neuken-15 Knappe brunette heeft zin in seks

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 978


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Twee mooie vrouwen naakt op het strand

Deni en Gaby zijn twee mooie vrouwen, van het soort dat je graag naakt op het strand tegenkomt. Overigens zou...

Sluiten