In “de taal van de lingerie” komen een paar hele mooie vrouwen voorbij in sexy lingerie. Allemaal Playboy dames dus zit het qua stijl, knap en “ja, die wil ik graag in mijn bed hebben liggen” wel goed. Met zulke vrouwen ga je het niet met een FEBO’tje redden als je er eentje zover hebt dat ze eindelijk een avond mee uit eten gaat. De kans is dan nihil dat je ook maar iets van lingerie te zien krijgt.

Playboy lingerie compilatie

Als je het doet, moet je het goed doen en dat betekent een tweede hypotheek op je huis om een paar dagen een Ferrari te huren en de koningssuite in een vijfsterren-hotel te nemen. Je reserveert al een paar weken van tevoren een tafeltje in het duurste restaurant wat je in de Michelin-gids kan vinden en gaat een afzakkertje nemen in een loungetent waar het wordt “pauper” op je voorhoofd staat geschreven als je de champagne per glas bestelt in plaats van per fles. En dan wel een lekkere prijzige, niet van die goedkope bocht van 500 euro per fles.

Wat je natuurlijk ook kan doen is Anita, die achter de bar staat in je stamkroeg de Drinkebroer, een bos rozen geven en meenemen naar de pizzeria om de hoek. Vervolgens neem je een afzakkertje in de al eerder genoemde stamkroeg om vervolgens met een taxi naar huis te gaan waar je een leuk cadeau voor haar hebt klaarliggen: nieuwe lingerie.

Als je dan na drie dagen neuken op maandagochtend weer naar je werk gaat trek je tevreden de deur achter je dicht van het huis waar maar één hypotheek opzit en met de belofte van Anita dat ze donderdagavond na het werk nog even gezellig bij je langskomt.

Maar toch … ach, een man mag z’n dromen hebben.

Cu2, beste manier om te chatten

beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-00 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-01 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-02 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-03 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-04

Rouze Sexy Luisterverhalen

beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-05 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-06 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-07 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-08 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-09 beautiful-playmates-in-senual-and-sexy-lingerie-10