Brunette milf met grote neptieten

Lisa Ann is een lekkere geile brunette milf met grote neptieten. Ze heeft een opwindende seksuele uitstraling, wat enigszins door haar blik komt. Die doet vermoeden dat ze toch al zeker een dag geen sex gehad heeft en dat ze er helemaal klaar voor is.

De mooie moeder kleedt zich uit bij het zwembad. Het is duidelijk een vrouw die haar abonnement op de sportschool fanatiek gebruikt, want ze heeft een paar mooie gespierde benen en ziet er eigenlijk gewoon helemaal strak uit.

Lisa Ann is bij de sportschool geweest waar ze een jonge gast heeft opgepikt. Die wordt helemaal suf geneukt door de geile milf met grote neptieten.

Chat en Flirt met 35 plussers

Pornoactrice: Lisa Ann
Duur: 11:47

Huisvrouwen zijn op zoek naar sex

Geile milf met grote neptieten

Lisa Ann, een geile milf met grote neptieten, is helemaal niet verkeerd uit haar scheiding gekomen. Haar ex-echtgenoot had een heleboel geld, waarvan zij de helft gekregen heeft. Daarnaast heeft ze er nog het huis en een appartement in de stad uit weten te slepen. En er staan nu nog maar twee auto’s in de garage in plaats van vier.

De knappe brunette heeft geen zin in een relatie, zeker niet met een man van haar eigen leeftijd of ouder. Ze zit ook niet op gold diggers te wachten, dus houdt ze haar relatiestatus zoals het is: vrijgezel.

Een boekje vol met minnaars

Dat neemt niet weg dat ze regelmatig sex heeft, voornamelijk met jonge mannen. Als de nood hoog is, belt ze een nummer uit haar zwarte boekje en meestal staat er binnen het uur een minnaar voor de deur, die ze vervolgens helemaal suf neukt. Als de lekkere moeder zin heeft in een nieuwe bedgenoot, dan gaat ze naar haar appartement in de stad en pikt ze een jongeman op uit de sportschool. Die zijn goed getraind en kunnen het lekker lang volhouden.

Nieuwe verovering op de sportschool

Dit keer heeft ze een jongeman op het oog, die net nieuw is op de sportschool. Hij ziet er goed uit, heeft een gespierd postuur en Lisa Ann had al een inschatting gemaakt van zijn penis. Naar haar idee heeft hij een aardige hangen. Het versieren kostte haar geen enkele moeite, want ze koos dit keer voor de “recht voor zijn raap” aanpak en fluisterde de jongeman, Frank, in zijn oren dat ze hoognodig geneukt moest worden.

Een geile moeder die hem suf neukt

Nog geen drie kwartier later lagen ze op de bank in haar huiskamer en besloot de geile milf dat ze nog wel een workout kon gebruiken. Ze pijpte de pik van Frank stijf en ging hem vervolgens enthousiast berijden. Pas toen ze voelde dat haar nieuwste verovering op het punt van klaarkomen stond, ging ze voorovergebogen staan en leunde ze op de leuning van de bank. Frank stootte gelijk zijn dikke pik weer in haar kletsnatte kutje en neukte niet alleen zichzelf, maar ook Lisa Ann naar een heftig orgasme.

“Weet je Frank”, zei Lisa Ann verleidelijk, toen ze klaar waren voor de tweede neukronde, dit keer in haar slaapkamer. “Misschien is het een goed idee dat je al je afspraken voor van het weekend afzegt. Ik ben namelijk nog lang niet klaar met je. Lijkt je dat een goed plan?”