Partysletten, geile webcamsex vrouwen


Krissy Lynn, mooie grote tieten, krijgt het orgasme van haar leven als ze vastgebonden op de bank zit met een vibrator op haar clitoris.

Pornoactrice: Krissy Lynn
Duur: 06:42

Twero Sociaal Seks Netwerk

Krissy Lynn was eindelijk een keer begonnen aan “50 Shades of Grey” en legde met rode oortjes het boek naast zich neer, toen ze het uithad. Ze had het boek in één ruk uitgelezen en ze wilde het liefst ter plekke vastgebonden worden en geneukt. De knappe blondine, die een paar mooie grote tieten heeft, keek naar haar echtgenoot en besloot gelijk al haar kaarten op tafel te gooien. Hij was naar de televisie aan het kijken en reageerde nogal geïrriteerd toen Krissy de afstandsbediening had gepakt en de televisie had uitgezet.

Dat geïrriteerde veranderde al snel toen Krissy uit de doeken deed waar ze zin in had. Ze wilde vastgebonden worden en hij mocht alles doen met haar wat hij wilde.

Haar echtgenoot gaat er helemaal voor

Hou die gedachte vast”, zei hij met een geile blik in zijn ogen, “ik moet even wat spulletjes kopen, ik ben zo weer terug.

Na een twintig minuten was hij terug en riep dat hij even bezig was in zijn werkplaats in de schuur. Uiteindelijk was hij een dik uur bezig en Krissy begon al een beetje kwaad te worden. Hoe moeilijk moest het zijn om een paar touwen te kopen en aan de gang te gaan. Ze wilde hem net gaan bellen, toen hij binnenkwam lopen met een stapel touwen en een apparaat onder zijn arm.

Uitkleden”, was het enige dat hij zei en Krissy, die er normaal niet van gediend was om gecommandeerd te worden, voldeed direct aan zijn verzoek. Ze vond het wel geil dat haar echtgenoot zo bazig was en ze was reuze benieuwd waar hij dat apparaat voor ging gebruiken. Ze moest in de hoek van de bank gaan zitten, met haar benen wijd en Bert, haar echtgenoot, bond haar vakkundig vast. Ze voelde een steek van jaloezie in haar buik, want ze kreeg een beetje het vermoeden te krijgen dat hij dit vaker had gedaan, want hij was er iets te goed in.

Bert kon haar gezichtsuitdrukking na een lang huwelijk precies plaatsen en zei dat hij heel veel filmpjes op het internet gezien had. Hij was blij dat ze uiteindelijk zelf met het voorstel kwam, dan kon hij eindelijk de theorie in de praktijk brengen.

Een masturbatie-apparaat

Uiteindelijk was hij tevreden met zijn vastbindwerk en zette het apparaat, waar hij mee onder zijn arm was komen aanlopen, klaar. Hij maakte een doosje open waar een grote vibrator inzat en bevestigde die aan het uiteinde van het apparaat, dat nog het meeste weghad van een microfoonstandaard. Uiteindelijk begon Krissy door te krijgen wat de bedoeling was en ze keek een beetje angstig naar haar echtgenoot. Die was zich ondertussen aan het uitkleden en het eerste wat hij deed was over haar heen gaan staan en hij duwde zijn pik, die al stijf omhoog stond, in één keer tussen haar lippen. Krissy deed automatisch haar mond open en begon hem te pijpen. Het leek wel alsof zijn lul harder was dan normaal en ze vond het geil dat ze niet kon bewegen. Voor hetzelfde geld had hij de buurman erbij gehaald en had die zijn pik in haar mond gestopt. Dan had ze die ook moeten pijpen.

Ze voelde na een minuutje of wat pijpen dat hij bijna klaar ging komen, en dat was precies het moment dat hij zijn pik uit haar mond haalde. Hij ging naast de bank staan, verplaatste het apparaat een beetje zodat de kop van de vibrator goed op haar clitoris zat en zei vervolgens:

Het stopwoord en een keihard orgasme

het stopwoord is ‘appelflap’, dan doe ik gelijk het apparaat uit en verder luister ik niet naar je gesmeek of ‘nee ik wil het niet’.

Hij ging in de stoel tegenover haar zitten en pakte er een afstandsbediening bij. Hij drukte op een knopje en de vibrator begon zachtjes te zoemen. Krissy kon een kreun niet inhouden en drukte haar kutje steviger tegen de vibrator aan. Dat was het moment dat Bert met de afstandsbediening het seksspeeltje sneller liet gaan en Krissy wist niet wat haar overkwam. Ze was gewend om met een grote vibrator te masturberen, maar ze was nu vastgebonden en aan de grillen van haar man overgeleverd. Dat maakte het extra spannend voor haar en ze voelde een klein orgasme opkomen. Ze probeerde uit alle macht om niet klaar te komen, want dat pleziertje wilde ze haar echtgenoot nog niet geven.

Die zat zich ondertussen zachtjes af te trekken, terwijl hij naar zijn vrouw keek die haar best deed om niet klaar te komen. Hij had dit al vele malen in zijn fantasie beleefd en het bleek in de realiteit nog geiler te zijn. Hij hoorde zijn vrouw smeken of het apparaat wat langzamer gezet kon worden, maar dat was tegen dovenmansoren gezegd. Bert wist dat het op een gegeven moment te gevoelig ging worden en dat ze wel klaar moest komen. Hij had nog één verrassing voor haar in petto en dat zorgde ervoor dat Krissy bijna begon te gillen van genot.

Hij drukte op een ander knopje van de afstandsbediening, waardoor de vibrator langzaam rondjes begon te draaien. Dit was teveel voor zijn echtgenote die keihard klaarkwam en maar bleef schokken. Het was een multipel orgasme waar ze in terecht was gekomen en het leek wel of de wereld even stilstond. Ze hoorde nog dat ze keihard “appelflap” riep en vervolgens ging ze even out.

Haar echtgenoot is nog niet klaar met haar

Ze was na een paar seconden al bijgekomen en ze voelde dat de vibrator niet meer tegen haar clitoris aan het draaien was en keek in het geile gezicht van haar man. Die maakte de touwen los en zei dat ze op moest gaan staan. Dat lukte nog even niet zonder hulp, want ze stond door het harde orgasme nog wat wankel op haar benen. Bert hielp haar maar al te graag en zei dat ze op het tapijt moest gaan liggen. Dat vond ze een maar al te goed plan, ze was alleen benieuwd wat er zou gaan komen. Ze had wel door dat haar echtgenoot haar niet wijzer zou maken, dus besloot ze om het maar af te wachten.

Hij ging boven haar staan en begon snel aan zijn keiharde pik te trekken. Hij stond wat naar achteren toe, zodat hij over haar gezicht en tieten zou spuiten als hij klaar zou komen. Dat duurde niet lang, want hij was bloedgeil geworden van zijn geile echtgenote. Die lag met haar ogen open omhoog te kijken en deed ze pas weer dicht toen ze de eerste klodders zaad op haar gezicht, haar tieten en in haar mond voelde spuiten. Ze slikte keurig alles door en nadat hij zichzelf leeg had gespoten, deed ze haar ogen weer open. Dat was genoeg om te zien dat haar man nog helemaal niet klaar met haar was. Hij was nog een stukje naar achteren gegaan en richtte zijn pik op haar grote tieten.

Hij gaat toch niet….”, dacht Krissy bij zichzelf en wilde snel opstaan, maar het was al te laat. Ze voelde een warm straaltje urine op haar tieten terechtkomen en toen gebeurde er iets waar ze nog steeds niet over uit kon. Ze kwam hard klaar toen haar man het zaad van haar tieten afspoot. Het was niet veel, want hij moest blijkbaar niet erg nodig, maar het was voor Krissy genoeg om te ontdekken dat ze er een nieuwe toevoeging aan de seks bijhad.

Nu begreep ze ook de rubberen mat waar ze op neergelegd was, want haar man was dan wel een geile bok, hij hield ervan om alles schoon te houden. Nadat hij klaar was en haar met een brede geile glimlach aankeek, zei ze dat ze eerst even ging douchen en dat hij daarna verder met haar mocht gaan.

Geen enkel probleem schatje”, was zijn antwoord, “ik zet alvast de spullen klaar.