Vrouwen vinden computer belangrijker dan seks 📷

4/5 (2)

Mannen zijn toch eerder geneigd om seks boven iets anders te laten prevaleren dan vrouwen. Als een man druk bezig is achter de computer om digitale vijanden naar het hiernamaals te helpen, dan is een blote enkel van vrouwlief en een simpel: “wil je neuken?” meestal voldoende om de game-controller uit de handen te laten vallen en ter plekke aan de seks te beginnen. Dat ligt bij de vrouw ietsjes anders, want meer dan 60% van de Nederlandse vrouwen zegt dat ze niet meer zonder haar computer kan.

Computer belangrijker dan seks

Die laten dus niet gelijk hun onderbroek zakken en gaan klaarliggen over de keukentafel, als een man ze zachtjes in hun oor fluistert dat het de hoogste tijd voor een lekker stukje seks is. Met een opmerking als: “is het al woensdagavond dan?“, weten ze snel de angel uit het stijgende libido van de man te trekken. Vervolgens duiken ze weer op Facebook en hoor je alleen af en toe nog maar iets in de trant van: “Oh, weet je dat Ria, die nicht van de buren van je moeder, het met een andere man doet?

Het sarcastische: “Ah, dus die doet wel aan seks op maandagavond“, ontgaat ze volledig, want ze zijn alweer op het volgende profiel aan de gang of ze hebben het druk met het onderhouden van hun virtuele boerderijen. Nu is meer dan 60% best veel, maar er is ook positief nieuws. De rest van de ondervraagden dames uit het onderzoek blijken toch liever seks te hebben dan dat ze achter de computer zitten, zelfs op de maandagavond.

Overigens vindt van de 63% computerverslaafden vrouwen dat hun partner en vrienden op de respectievelijk eerste en twee plaats komen. Alleen blijkt “seks met de partner” een losstaand onderdeel te zijn van het algehele partnerplaatje, en komt het op de vierde plaats terecht. In 2005 is er een soortgelijk onderzoek gehouden. Daar kwam uit naar voren dat hobby’s, boeken, muziek luisteren, reizen en vakantie, seks en zelfs de auto belangrijker waren dan haar computer.

Ach, de goede oude tijd dat tijdens de vakantie, na het lezen van een boek en met de muziek aan in de auto geneukt werd. Daar kwam geen computer aan te pas.

NSFW-balk. Masturberen en de computer staat uit

We gaan even terug in de tijd, dat de computerbeeldschermen nog een groot gedeelte van het bureau in beslag namen en masturberen belangrijker was dan achter de computer zitten. Tenminste, voor Danni Ashe, een gecertificeerde retro-milf die een paar grote tieten heeft. Ze ziet er geil uit in haar lange knielaarzen en, geheel volgens het tijdsbeeld, heeft ze ook nog gewoon wat schaamhaar.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , ,Aantal keer bekeken: 524Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Cassie topje met een teleurstellende boodschap
Naakte Vrouwen, een topje met een teleurstellende boodschap en meer

In eerste instantie denk je nog bij het topje van Cassie: "dat kan geregeld worden!" Blijkt dat als je de...

Sluiten