Mature Flirt, chatten, flirten, sex

Seksspeeltjes op Tech Beurs

Er was nogal een gedoe over innovatieve seksspeeltjes en de CES beurs, die jaarlijks in Las Vegas werd gehouden. De organisatie achter de beurs trok een innovatieprijs, die gegeven was aan het bedrijf achter Osé. Laatstgenoemde is een vaginale massagerobot die op afstand bestuurbaar is. De oprichtster van het bedrijf, Lora Haddock, pikte dit niet en beschuldigde de beurs van seksdiscriminatie. Uiteindelijk gingen ze overstag en kreeg het bedrijf, Lora DiCarlo, een prominente plek op de tech beurs.

 

Ze hadden overigens bij Lora DiCarlo niet te klagen over de rel die ontstaan was, want binnen vijf uur was 1 miljoen euro binnengeharkt. Het omzetdoel dat het bedrijf zichzelf gesteld had. De teller bleef echter rustig doorlopen en eindigde op 3 miljoen euro.

Smartphone meet zin in seks

Dit jaar zijn er een vijftigtal bedrijven in de categorie innovatie erotiek, die een plekje hebben gekregen in het gezondheid en welzijn gedeelte van de beurs. Daar zijn o.a. producten te zien die de gemoedstoestand in kunnen schatten en gekoppeld zijn aan de smartphone. Seksbranche ondernemer Eric Idema kan zich voorstellen dat er een app op de smartphone draait die de opwinding kan meten en een seintje naar de partner kan sturen. Of wat te denken van een spiegel die de stress meet, met een paar aanpassingen zou die ook de opwinding kunnen meten en gelijk een selfie er tegenaan gooien. Handig als je toch al naakt voor de spiegel staat, dan weet je partner gelijk wat er staat te gebeuren als hij of zij thuiskomt.

Die laatste toepassing met die selfie hebben we zelf uit onze koker geschud, dus mocht iemand dit idee voor weinig over willen nemen, dan zijn we altijd bereid om te praten.

Transseksuele sekspop

Het zijn echter niet alleen apps en smartphones die terug te vinden zijn op de CES. Wat te denken van de transseksuele sekspop, waar zowel mannen als vrouwen plezier aan kunnen beleven. Dan zijn er nog de vibrators, clitorisstimulators, strapons en designer vibrators. Zolang er via bluetooth gekoppeld kan worden en het bedrijf voldoet aan een aantal strikte regels over hoe de stand er uit moet zien, zit je geramd op de tech beurs.

Vroegtijdig klaarkomen voorkomen

Laten we trouwens de patch waarmee mannen kunnen trainen om hun orgasme uit te stellen, niet vergeten. Dat gebeurt met behulp van elektrische signalen. De pr-vrouw van het bedrijf laat echter weten dat het niet direct een product is dat via de seksindustrie verspreid gaat worden. Ze mikken vooral op de medische professie en willen hem vooral via dokters verspreiden.

Strikte regels

Bikinimodellen, het tonen van borsten, de mond of genitaliën zijn uit den boze. Er kan dus niet meer met een VR-bril op naar geile porno gekeken worden.

NSFW-balk. Petite brunette en een grote groene dildo

De grote groene dildo die Ani Darling, een petite brunette, in haar kutje stopt is weinig innovatief, maar zeer doeltreffend. De mooie jonge vrouw is hard aan het klaarkomen op het apparaat, die je nog net niet als honkbalknuppel kan gebruiker. Het ding schijnt wel effectief tegen inbrekers te zijn, want als je ze er een roei mee verkoopt, dan is de kans groot dat ze direct het hazenpad kiezen. Door deze toegevoegde functionaliteit is het dan wel weer erotiek innovatief te noemen.

Een grote groene dildo

Vreemdgaan doe je op Mature Fuck
Petite brunette in sexy rokje

Ani Darling heeft sexy zwarte lingerie aan

Haar kutje is er helemaal klaar voor

Daar gaat zonder problemen een grote groene dildo in

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

Jarretels, panty's en hoge hakken

Ze neukt zichzelf naar een orgasme