Cuckolding kan voor sommige koppels goed voor hun relatie zijn 📷


5/5 (1)

Recent onderzoek van David Ley, Justin Lehmiller en de schrijver Dan Savage heeft aangetoond dat cuckolding fantasieën een positieve invloed kan hebben op de relaties van veel stellen. Het hoeft niet een teken van zwakheid te zijn, maar juist een positieve seksuele ervaring. Vooral mannen hebben de fantasie dat hun echtgenote of vriendin vreemdgaat. Vrouwen hebben deze fantasieën ook, alleen een stuk minder dan mannen.

Volgens Ley, de schrijver van het boek “Insatiable Wives”, bestaat deze fantasie al zolang als seksualiteit en het fenomeen huwelijk bestaan. In zijn boek gaat hij in op cuckolding bij heteroseksuele koppels. Hij geeft aan dat er tegenwoordig steeds meer over bekend wordt en dat het sociale stigma tegen deze fantasie af aan het nemen is.

Cuckolding fantasieën komen vaker voor dan gedacht

Het blijkt inderdaad uit cijfers dat cuckolding of het fantaseren erover, meer gemeengoed is dan gedacht. Voor zijn nieuwe boek heeft Lehmiller een onderzoek gedaan onder een paar duizend Amerikanen en daaruit kwam naar voren dat 58% van de mannen en ongeveer een derde van de vrouwen er over fantaseert. Volgens hem is het gebruikelijker dat mannen over cuckolding fantaseren en ze voeren hun fantasie ook vaker uit. Het blijkt echter dat er een aantal vrouwen is die ook deze fantasieën hebben. Daar moet naar zijn idee gericht onderzoek naar gedaan worden.

Cuckolding werd eerst gezien als een fenomeen dat vooral bij heteroseksuele partners voorkomt, maar het blijkt dat steeds meer homoseksuele er ook naar neigen. Dat komt voornamelijk omdat er steeds meer homoseksuele huwelijken werden gesloten en dat het in steeds meer landen is toegestaan om homoseksuele en lesbische koppels in het echt te verbinden. Lehmiller en Savage zijn gaan samenwerken aan een onderzoek over cuckolding fantasieën onder 580 homoseksuele mannen.

Homoseksuele mannen doen ook aan cuckolding

Daaruit bleek dat er overeenkomsten zijn tussen de manier waarop homoseksuele en heteroseksuele mannen de fantasie ervaren, maar dat er ook grote verschillen zijn. Het meest opvallende daarbij zijn de BDSM en interraciale onderdelen van de cuckolding fantasieën, die niet veelvuldig voorkomen bij homoseksuele mannen maar bij heteroseksuele mannen juist wel.

Het opwindende aan cuckolding fantasieën voor heteroseksuele mannen dat zij het in de taboesfeer zien. In een maatschappij waarbij monogamie gepropageerd wordt is de cuckolding fantasie een uitweg. Dat geldt minder bij homoseksuele mannen, want er heerst binnen de LGBT-kringen een andere opvatting over het begrip monogamie. Toch kan het als fantasie nog steeds zeer opwindend zijn omdat het een overlap heeft met fantasieën over voyeurisme en groepsseks. De fantasie kan naar eigen idee ingevuld worden, zodat het voldoet aan een breed spectrum van seksuele behoeften en verlangens.

Een positieve fanatasie

Volgens Savage kan het kijken naar je partner een reeks emoties oproepen die een seksuele stimulans kunnen zijn. Het is geen cuckolding als er geen elementen van vernedering, het naar beneden gehaald worden en ontkenning inzitten. Uit het onderzoek kwam naar voren dat voor het overgrote deel cuckolding als een positieve fantasie ervaren wordt. Het lijkt erop dat het voor een verstoring zorgt, dat het zou leiden tot een ongezonde relatie of dat de partner terzijde geschoven wordt.

Het complete verhaal over deze zeer interessante materie is bij CNN te vinden.

NSFW-Balk. Man geilt erop als vrouw zich laat neuken door een donkere man

De interraciale factor van de cuckolding fantasie valt bij een grote groep mannen in de goede smaak. Hun vrouw wordt geneukt door een donkere man terwijl zij toe moeten kijken. Als ze geluk hebben mogen ze hun eigen vrouw neuken nadat de donkere meneer met ze klaar is. Tijdens de seks zijn zowel de echtgenote als de donkere man zeer denigrerend over bijvoorbeeld het formaat van de pik van de echtgenoot of dat hij weinig klaar zou spelen in bed.

We hebben een prachtige serie foto’s gevonden die de lap tekst helemaal goed maken. Chanel Preston, een lieftallige echtgenote, laat zich neuken door Lexington Steele, een donkere meneer die een zeer grote piemel heeft. Haar echtgenoot zit sukkelig op de bank en moet toekijken en als Chanel in een goede bui is, mag hij zich aftrekken.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 888


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lycia, knappe blondine met grote borsten
Lycia, knappe blondine met grote borsten, striptease in de slaapkamer

Lycia is een knappe blondine die een paar mooie grote natuurlijke borsten heeft. Ze heeft niet al teveel aan, maar...

Sluiten