Jenni heeft er duidelijk zin in. De knappe blondine met de grote tieten ligt al helemaal klaar op bed. De opwinding straalt van haar af, vandaar dat ze waarschijnlijk zo sensueel aan het doen is en kijkt alsof ze niet één, maar wel meer piemels voor haar gezicht wil hebben bungelen.

Lekker blondje, grote tieten, doet sensueel

Overigens zal dat bungelen niet lang gaan duren, zeker niet als het aan Jenni en haar erotische gemoedstoestand ligt. We kunnen ons er een uitermate geile pornovideo bij voorstellen. Het script hebben we bij deze al geschreven, nu even kijken of we ze bij de seksboer enthousiast kunnen krijgen voor dit idee.

Het enige dat hij heeft te doen is het budget regelen, Jenni naar onze redactie te sturen en voor een duur hotel te zorgen, waar de video opgenomen kan worden. De onderbuurman doet iets met video’s, dus die kan de opnames wel regelen en we laten de mannen die meedoen aan de video gewoon betalen. Het is natuurlijk vrij bijzonder, dat je een beetje bukakke kan gaan doen bij een bekende online naakt mevrouw.

Dat belooft een fantastische video te worden en we houden er ook nog geld aan over ook. Een win-win situatie.

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-01 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-02 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-03 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-04 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-05 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-06 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-07 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-08

geheime flirt
jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-09 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-10 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-11 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-12 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-13 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-14 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-15 jenni-beautiful-blonde-naked-on-bed-16