Seksfeesten in Silicon Valley, drugs, drank en neuken 📷


5/5 (2)

Gemiddeld één keer per maand komen de invloedrijke mannen die Silicon Valley regeren naar feesten waar seks, drank en drugs de hoofdrol in spelen. Ze doen daar ook niet moeilijk over en het is ook geen groot geheim. Voor de rijke IT’ers en techneuten is het een nieuw soort van levensstijl. Zo’n feest kan gehouden worden in één van de grote landhuizen in de dure wijk Pacific Heights of in de wijken Atherton en Hillsborough, waar je zonder een zeer uitgebreide hypotheek en het gemis aan een flinke hoeveelheid eigen geld, niet eens voor een huis in aanmerking.

Seksfeesten in Silicon Valley

Het toverwoord is duur en luxe want er zijn ook feesten georganiseerd in privé-strandhuizen of op een luxe-jacht die in de haven van Ibiza afgemeerd ligt. De plaatsen veranderen, maar het merendeel van de deelnemers aan deze seksfeesten en het doel ervan blijft hetzelfde. Schaamte kennen de de genodigden, ze zijn zelfs trots op hoe ze in hun privéleven tegen tradities en gewenst sociaal gedrag aanschoppen. Toch is het lastig om mensen te vinden die niet anoniem willen vertellen wat er op die feesten gebeurd.

Voldoende lekkere vrouwen aanwezig

De gasten en de organisatoren van deze feesten zijn machtige investeerders, zeer bekende ondernemers en de top van het bedrijfsleven in het Walhalla van de techniek en software, dat bij San Francisco ligt. De kwalificaties van de jonge vrouwen die aan deze seksfeesten meedoen liggen op een ander vlak. Als je jong, knap en gewillig bent, dan maakt een mooie CV of de status van je bankrekening niet uit. Sommige van de vrouwen werken in de tech-industrie zelf en anderen komen uit Los Angeles en zelfs van nog verder. Het zijn vrouwelijke makelaars, personal coaches en vrouwen die werken in de marketing en de public relations. De bedrijfssegmenten die een symbiotische verwevenheid hebben met het reilen en zeilen in Silicon Valley.

Hoe kom je aan een uitnodiging

Het toelatingsbeleid is simpel, je hebt een uitnodiging gekregen of niet. Als man zijnde is het toegestaan om zoveel vrouwen als je wilt mee te nemen, maar geen andere mannen. Dan zou een aanslag zijn op de man-vrouw verhoudingen op de feesten. De uitnodiging krijg je mondeling, via de diverse sociale media of ouderwets via de post. Er wordt nergens gerept over de aard van de feesten, maar iedereen die erbij betrokken is, weet wat er staat te gebeuren.

Alleen seks of drank en drugs of allemaal

De format van de seksfeesten kan per keer verschillen. Gaat het alleen om experimenteren met seks, dan is de kans groot dat er geen drank en drugs gebruikt wordt. Zijn de spiritualiën wel toegelaten, dan is de kans groot dat het een in een groot dronken seksfeest eindigt. Een beetje zoals op de onderstaande foto’s te zien is.

Het hele verhaal achter de Silicon Valley seksfeesten is hier te vinden. Wij schakelen snel over naar de NSFW-balk waarin een beetje te zien is hoe het op een dronken seksfeest in zijn werk gaat.

NSFW-Balk. Een dronken seksfeest

Waarschijnlijk zijn de vrouwen op een Silicon Valley seksfeest nog net even een graadje lekkerder en is de entourage wat luxueuzer, maar voor de rest komt het naar ons inziens wel een beetje overeen. Er wordt gedronken, er worden waarschijnlijk ook wel wat drugs gebruikt en iedereen is seksueel met elkaar bezig. Om het nog geiler te maken, er staan ook vrouwen tussen die het met elkaar doen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 759


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Madelyn Marie, geile studente met stevige grote borsten
Madelyn Marie, geile studente heeft hoger cijfer nodig

Madelyn Marie is een geile studente die een paar grote stevige borsten heeft. Ze komt een paar tienden bij haar...

Sluiten