Madelyn Marie, geile studente heeft hoger cijfer nodig


5/5 (10)

Madelyn Marie heeft een probleem. Ze heeft net een email van haar rijke vader gekregen, dat hij stopt met het betalen van een riante toelage aan haar als ze een paar belangrijke tentamens niet gehaald heeft. Gelukkig had ze dit semester wel iets gedaan in plaats van alleen maar feesten en seks hebben. Met een paar hertentamens zou ze voor 90% gebakken zitten, alleen die laatste 10% zou lastig worden. Bedrijfseconomie was niet haar sterkste kant, en ze zou de komende drie maanden niets anders kunnen doen dan alleen maar studeren als ze een voldoende wilde halen. En dat voor een vak dat ze niet eens zou gaan gebruiken.

Als ze klaar was met haar studie was het haar intentie om ergens in de marketing terecht te komen en nooit meer over bedrijfseconomie na te hoeven denken. Toch besloot ze er vol voor te gaan, want als ze haar toelage niet meer zou krijgen, zou ze net zo goed kunnen stoppen met studeren. Het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven en ze zag zichzelf niet één of twee bijbaantjes hebben. De manier waarop de armlastige studenten aan wat extra geld kwamen. Dan zou ze niet eens meer normaal naar de zonnebankstudio kunnen of twee keer per jaar op vakantie.

Ze was de boeken ingedoken en voor haar eerste tentamen, een maand later, haalde ze zowaar een mooie voldoende. Ze besloot het te gaan vieren om de stress van het leren van zich af te schudden en voordat ze het wist was ze twee weken, en een aantal mannelijke studenten verder. Ergens halverwege een wilde nacht werd ze teruggeroepen in de keiharde realiteit toen ze een gesprek tussen twee mede-studenten opving over het tentamen dat ze over twee weken zouden gaan maken. De knappe blondine was op slag nuchter en de gespierde student die al klaarstond om met haar mee naar huis te gaan, werd vriendelijk doch dringend afgewimpeld.

Madelyn Marie zorgt voor een hoger cijfer

Natuurlijk wist ze dat ze een tentamen had, maar voor het gemak had ze het een beetje naar achteren geschoven in haar brein. Ze vond dat ze het feesten wel verdiend had, alleen had ze niet ingepland dat ze er twee weken mee bezig zou zijn. De volgende ochtend werd ze met een kleine kater wakker en dook weer in de boeken. Een aantal van de feestbeesten belde haar op om te kijken wat er aan de hand was, maar ze wist nee te zeggen tegen elk aanlokkelijk aanbod van een avond vol drank en seks.

Het tentamen haalde ze met de hakken over de sloot en dat zorgde ervoor dat ze er redelijk beroerd voorstond. Ze had namelijk gehoopt met dit gedeelte genoeg compensatiepunten te halen om haar laatste tentamen, een onderdeel waar ze slecht in was, ermee te compenseren. Ondanks dat ze zich weer een volle maand opsloot en zelfs bijles kreeg van één van haar neukertjes was het cijfer net een paar tiende punten te laag om te slagen. Ze had geen mogelijkheid om nog een hertentamen te doen, dus besloot ze het op een andere manier aan te pakken. Haar professor was nog op een redelijke leeftijd, ergens rond de veertig, en ze had al vaak genoeg gezien dat hij stiekem in haar diepe decolleté probeerde te kijken.

Ze besloot om haar laatste wapens in de strijd te gooien en maakte een afspraak met haar professor. Ze deed een luchtig zomerjurkje aan en nam symbolisch een appel mee die ze op zijn bureau legde toen ze binnenkwam. Na een kort gesprek gaf de professor aan dat hij niets aan haar cijfer kon doen, maar daar had Madelyn een ander idee over. Ze liep naar de deur van het lokaal en keek op de gang of er veel mensen voorbijliepen. Dat bleek niet het geval, want ze had de afspraak zorgvuldig aan het einde van de dag gepland, zodat ze het rijk alleen had. Madelyn deed de deur op slot en ze liet uitdagend de bandjes van haar zomerjurkje van haar schouder glijden. Ze had geen bh aangedaan, had ze ook niet nodig met haar stevige tieten, en ze zag direct wat voor invloed ze hadden op de professor. Ze ging nog een stapje verder en al snel lag het zomerjurkje op de grond en stond ze alleen in haar onderbroekje tegenover het bureau van de professor.

Die wist niet hoe hij het had, zeker niet toen ze ook haar onderbroekje uitdeed en vroeg of hij toch niet nog een keer kritisch naar haar het cijfer van haar tentamen kon kijken.Ik kan het erg plezierig voor je maken als het cijfer een halve punt hoger uit zou vallen“, zei ze met een geile stem en liep naar hem toe. Ze drukte haar stevige tieten in haar gezicht en ze zag dat de pik van de professor keihard tegen het stof van zijn broek aandrukte. Ze ging op haar knietjes voor hem zitten en haalde zijn pik uit zijn broek en ze begon hem langzaam af te trekken.

Je hoeft alleen maar te knikken en je gaat de beste seks van je leven hebben.

Geile studente kan goed pijpen

De professor, die nog geen woord gezegd had nadat Madelyn met haar striptease was begonnen, knikte met een rood hoofd, ten teken dat hij het eens was met haar voorstel en begon toen hard te kreunen. Madelyn had namelijk zijn eikel in haar mond laten verdwijnen toen ze zijn positieve reactie had gezien. Ze deed haar uiterste best en begon hem geil te pijpen, want misschien kon ze er nog wat extra tienden van een punt uithalen. Dan zou haar vader helemaal blij zijn dat ze het niet met haar hakken over de sloot gehaald had.

Ze wist dat ze goed kon pijpen, want ze had zichzelf aangeleerd om een grote pik tot aan de ballen in haar mond kwijt te kunnen. Dit had de professor waarschijnlijk nog nooit meegemaakt, want hij begon nog harder te kreunen en hij begon ritmisch haar mond te neuken. Madelyn ademde door haar neus en ze zorgde ervoor dat ze geen neigingen kreeg om te gaan kokhalzen. Ze was zelf best een beetje opgewonden geraakt en ze wilde zijn zaad het liefst zo snel mogelijk in haar keel voelen, dan kon ze alles heerlijk doorslikken.

De professor was nogal luidruchtig en nadat ze met haar hand zijn ballen begon te kriebelen tijdens het pijpen, kwam er een soort van oerkreet uit zijn mond en Madelyn wist dat als er iemand op de gang zou lopen, deze persoon het zeker zou horen. Een klop op de deur bevestigde haar vermoeden en ze dook onder het bureau van de professor, waar een schot voor zat, zodat op het eerste gezicht niemand zou denken dat er een naakte vrouw onder het bureau zou zitten.

De professor pakte snel een boek en sloeg die open, en deed alsof hij geconcentreerd aan het lezen was. Madelyn was echter nog steeds opgewonden en de grote pik van haar professor zwaaide voor haar gezicht heen en weer. Ze hoorde dat er een sleutel in het slot werd gestoken en de deur openging. Op dat pakte ze de pik van de professor vast en begon zachtjes aan zijn eikel te likken. Ze hoorde één van de conciërges vragen of alles goed ging en de professor moest zijn uiterste best doen om geen geluid te maken. Hij speelde het wel uitstekend, want hij keek verstoord van zijn boek op en vroeg aan de conciërge wat er aan de hand was. Die liet weten dat hij even kwam controleren omdat hij een gil gehoord had en hij het vreemd vond dat de deur op slot was.

De professor bleek een uitstekende toneelspeler te zijn, want hij liet zeer overtuigend weten dat hij het lokaal op slot had gedaan zodat hij zich kon concentreren op zijn leeswerk. Hij had zijn knie gestoten aan de scherpe hoek van zijn bureau en dat zou best het geluid kunnen zijn dat de conciërge had gehoord. Madelyn begon hem ondertussen sneller te pijpen en als de conciërge dichterbij had gestaan had hij gezien dat de professor een rood hoofd kreeg en zijn lichte gekreun gehoord. De conciërge vond de verklaar plausibel genoeg en hij tikte met z’n hand tegen zijn hoofd om aan te geven dat hij het begrepen had en deed de deur weer achter zich dicht en ging verder waar hij mee bezig was.

Ze slikt, maar het is wel veel

Madelyn voelde ondertussen dat de pik van de professor, en dan voornamelijk zijn eikel, aan het opzwellen was en ze wist dat het niet meer lang zou gaan duren voordat hij klaar zou gaan komen. De professor steunde met allebei zijn handen op het bureau en probeerde zo weinig mogelijk geluid te maken toen hij klaar begon te komen. Hij pompte de mond van de geile studente vol met zaad en Madelyn verbaasde zich over de hoeveelheid die uit zijn dikke lul kwam. Ze bleef slikken, maar haar mond liep vol en een straaltje sperma kwam uit haar mondhoek vandaan en drupte op haar grote tieten. Na een paar stralen dacht ze dat het wel over was, maar dat bleek een misrekening, ze was begonnen met het schoonlikken van zijn eikel toen er nog twee grote sperma stralen achteraan kwamen. Instinctief haalde ze haar mond van zijn pik af en ging met haar gezicht naar achteren. Daardoor kwam de laatste straal vol op haar gezicht terecht.

Dat moet vast heel geil staan“, dacht ze bij zichzelf en ze wurmde zich onder zijn bureau vandaan. En ze had gelijk, want de hijgende professor kreeg gelijk weer een stijve, niet slecht voor een man van in de veertig, toen hij zijn sperma op het gezicht van de mooie studente zag. Hij was nog nooit zo geil gepijpt en als ze twee punten bij haar cijfer opgeteld wilde hebben, dan kon ze die krijgen. Dat was echter geen goed plan, omdat de kans bestond dat iemand erachter zou komen dat het cijfer opeens een stuk hoger was en dan moest hij dingen gaan uitleggen. Het was een beetje vreemd dat ze eerst een vijf had gehaald en opeens een zeven of een acht op haar tentamenpapier had staan.

Madelyn ging op zijn schoot zitten en drukte haar grote tieten stevig tegen hem aan, terwijl zijn gedachten heen en weer sprongen tussen haar cijfer en pure lust.

Luister“, zei hij eindelijk nadat hij een beetje bijgekomen was, “ik kan er een zesenhalf van maken, maar dat is het hoogste waar ik mee wegkom. Ik hoop dat het voldoende voor je is?

Madelyn gaat voor nog meer seks

Madelyn was dolgelukkig, want dit was meer dan waar ze op gehoopt had. Ze ging uit van een 5,6, het cijfer dat ze nodig had om bedrijfseconomie voor dat jaar achter zich te kunnen laten. Ze begon helemaal te glimmen en de professor werd overstelpt met zoenen, met als gevolg dat allebei hun gezichten onder de sperma zaten. Dat loste Madelyn op door zijn gezicht schoon te likken en ze had daarna nog een kleine verrassing voor hem in petto.

Waarom gaan we zo niet naar je huis toe, ik weet dat je vrijgezel bent, dus als het goed is heb je daar geen last van nieuwsgierige conciërges. Dan kunnen we helemaal los gaan.

De professor keek haar bedenkelijk aan en zei met spijt in zijn stem: “ik kan je echt niet nog een hoger cijfer geven, hoeveel seks we ook gaan hebben.

Oh, mijn cijfer is helemaal goed“, liet de geile studente opgewekt weten, “ik heb gewoon zin om je alle hoeken van je bed in te neuken. Je hebt een mooie grote pik en daar kan ik wel wat mee.

Madelyn Marie heeft uitgebreide seks

Zo kon het gebeuren dat ze anderhalf uur later bij de professor aanklopte. Ze was eerst even langs huis gegaan om zich op te frissen en ze besloot een sexy korset aan te doen. Dat had hij wel verdiend. De professor keek haar blij aan toen hij de deur opendeed, want hij was even bang dat ze niet meer langs zou komen. Ze liep achter hem de huiskamer in en vroeg met een geile stem waarom hij nog steeds al zijn kleren aanhad.

Tietneuken, aftrekken met voeten en meer

Uiteindelijk is Madelyn het hele weekend bij hem gebleven en heeft ze hem dingen laten meemaken waarvan hij niet gedacht had dat hij die mee zou maken. Ze had hem afgetrokken met haar voeten, hij mocht haar tussen haar grote tieten neuken en ze kon dingen met haar strakke kutje waarover hij wel eens een natte droom had gehad. Hij mocht overal klaarkomen waar hij wilde, dus de stevige tieten en het lekkere kontje van Madelyn kregen het zwaar te verduren.

Madelyn Marie heeft een paar tienden punten nodig bij haar cijfer om de toelage van haar rijke vader niet te verliezen. Dat probleem weet ze met seks op te lossen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.550


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Hayley Marie Coppin in geile lingerie op bed
Naakte Vrouwen, van op tijd naar bed tot bloot bij de openhaard

Hayley Marie Coppin heeft een prachtig lingeriesetje aangetrokken en ze gaat op tijd naar bed. Ze zal waarschijnlijk niet lang...

Sluiten