Seks met de zwangere buurvrouw


5/5 (8)

Pieter is een goed uitziende man van 59 jaar die naast een zwangere buurvrouw van 28 jaar woont. Zijn vrouw is op bezoek bij haar zuster en de man van de zwangere buurvrouw is een week de hort op. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij opgewonden raakt van vrouwen die zwanger zijn en hij geilt dan ook verschrikkelijk op zijn buurvrouw Ingrid.

Neuken met de zwangere buurvrouw

Als die op een gegeven moment komt vragen of hij kan helpen met een kast te verplaatsen, gaat hij dat maar al te graag doen. Zijn zwangere buurvrouw weet dat Pieter haar geil vindt en geeft op haar beurt ook een complimentje dat hij er eerder uitziet als een vlotte veertiger dan een man van bijna zestig. Bij het leeghalen van de kast vindt Pieter een aantal geile lingeriesetjes en dan komt met horten en stoten het verhaal bij Ingird eruit dat ze al een tijdje geen seks gehad heeft. Dat kan Pieter zich niet voorstellen maar het is drie maanden geleden dat ze een pik in zich heeft gevoeld.

Uiteindelijk staat de kast op z’n plek en dat heeft toch wel wat moeite gekost want het is een warme dag en het zweet gutst van Pieter zijn lichaam. Hij gaat douchen en opeens staat Ingrid daar in één van de lingeriesetjes. Pieter wil haar het liefst daar meteen neuken maar Ingrid houdt de boot nog een beetje af. Ze vraagt of zijn rug gewassen moet worden en uiteindelijk komt van het één het ander en eindigen de twee in bed.

De rest van dit uitermate geile seksverhaal is hier te vinden.

De foto’s. Zwangere vrouw wordt geneukt.

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we visuele ondersteuning bij dit seksverhaal staan. Een zwangere vrouw is zo geil als een pak boter en krijgt een dikke pik in haar kutje.

seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-01 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-02 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-03 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-04 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-05 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-06 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-07

seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-08 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-09 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-11 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-12 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-13 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-14 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-10 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-15 seksverhaal-neuken-met-zwangere-vrouw-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 9.451


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geile babe heeft lichaam dat gemaakt lijkt voor seks

We kregen bijna een religieuze beleving toen we de foto's van deze geile babe onder ogen kregen. In alle opwinding...

Sluiten