webcamsex met mooie vrouwen


Diamond Jackson is een knappe mature schoonmoeder die graag de grote pik van haar blank schoonzoon wil uitproberen.

Pornoactrice: Diamond Jackson
Duur: 0840

Twero Sociaal Seks Netwerk

Geile ebony schoonmoeder wil grote pik schoonzoon uitproberen

Diamond Jackson is een geile ebony schoonmoeder die graag de grote pik van haar schoonzoon wil uitproberen. Ze had per ongeluk een telefoongesprek tussen haar dochter en de beste vriendin van haar dochter afgeluisterd. Haar dochter liet vol trots weten dat haar nieuwe vriend zo’n grote pik had en dat ze even moest wennen bij het pijpen. Diamond kreeg gelijk een nat kutje, want als ze iets kon waarderen was het een grote pik. Na haar scheiding had ze niet echt veel seks meer gehad, dus besloot ze om een kans te wagen bij haar schoonzoon.

Dat moest volgens haar geen enkel probleem zijn, want ze had hem al vaak genoeg stiekem naar haar grote borsten zien kijken. Tenminste, hij dacht dat het stiekem was, maar zijn ebony schoonmoeder had alles door. Ze had hem zelfs een paar keer geplaagd door voor hem te bukken, zodat hij een goed zicht had op haar mooie grote borsten. Diamond besloot tot actie over te gaan, toen haar dochter de hele dag op pad was met vriendinnen. Haar schoonzoon zou die avond ervoor blijven slapen en hij lag nog uit te slapen toen zijn schoonmoeder naast het bed stond met een ontbijtje.

Een ontbijt en zijn schoonmoeder op bed

Hij was blij dat er dekens over hem heen lagen, want hij had direct een stijve gekregen van zijn mooie ebony schoonmoeder. Die had alleen een soort van ochtendjas aan en roze lingerie, waarin haar grote tieten goed uitkwamen. Hij at rustig zijn broodje op, maar hij had niet door dat zijn schoonmoeder op ontploffen stond. Die zette er wat vaart achter en kwam bij hem op bed liggen en ging met haar hand onder de dekens, waar ze al snel zijn grote pik had gevonden. Vervolgens duwde ze haar grote tieten in zijn gezicht en vanaf dat moment was alle weerstand van haar schoonzoon gebroken.

Diamond besloot om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor haar schoonzoon en ze begon hem sensueel te pijpen. Ze was van plan om hem te laten zien dat een ervaren vrouw iets meer trucjes kon dan een jongere vrouw. Nadat ze hem heel erg opgewonden had gekregen, besloot ze dat het tijd werd om te gaan neuken en ze was zeer tevreden met haar schoonzoon. Hij had niet alleen een grote pik, hij wist hem ook nog te gebruiken en hij had een goed uithoudingsvermogen. Ze wilde hem gaan berijden, zodat haar schoonzoon rustig op bed kon blijven liggen en genieten, maar ze had even buiten de neukkracht van hem gerekend. Hij neukte haar hard, terwijl zij haar best deed om haar evenwicht te bewaren.

Nadat ze van standje veranderd waren, bleef hij het harde neuken volhouden en gaf ondertussen een paar flinke petsen op de mooie kont van zijn schoonmoeder. Die was ondertussen continue aan het klaarkomen, wat ze nooit had verwacht, maar ze had even buiten het enthousiasme van een jongere man gerekend die zijn schoonmoeder mag neuken. Dat is voor veel mannen een fantasie en voor haar schoonzoon kwam het uit.

Tietneuken en klaarkomen

Op een gegeven moment lag ze op haar buik op bed en werd ze hard van achteren geneukt. Ze kwam keihard klaar en wist dat ze niet veel meer kon hebben. Haar schoonzoon moest en zou klaarkomen, want anders zou ze een gekneusd kutje aan het harde neuken overhouden. Ze ging op haar rug liggen en haar schoonzoon wilde zijn grote pik gelijk weer in haar kutje stoppen, maar Diamond zei hijgend dat hij haar tussen haar grote tieten moest neuken.

Dat was een optie waar haar schoonzoon in het heetst van de strijd nog niet over nagedacht had, maar waar hij wel een paar fantasie over had. Hij begon haar tussen haar tieten te neuken en de ervaren ebony schoonmoeder voelde dat het niet lang meer ging duren. Ze vond het vreselijk geil toen hij zijn zaad op haar tieten en haar kin spoot, dat haar orgasme, die net even wat minder was geworden, weer heftig terugkwam.

“Dit gaat een hele fijne dag worden”, dacht ze bij zichzelf toen de grote pik van haar schoonzoon na zijn orgasme in haar mond zat. Ze likte hem helemaal schoon en ze voelde dat zijn pik niet eens slap werd. Hij was gelijk klaar voor de twee ronde en was een beetje verrast toen zijn schoonmoeder zonder een woord te zeggen van bed opstond en wegliep. Hij had gehoopt dat hij haar nog een keer kon neuken, maar het leek erop dat het bij deze ene fantastische keer zou blijven.

Na een paar minuten was Diamond echter terug met in haar hand een potje glijmiddel. Ze keek haar schoonzoon geil aan en vroeg toen of hij het heel erg zou vinden om haar in haar kontje te neuken.