Jodie Gasson als pinup, gaat champignons plukken


4.43/5 (7)

Het is mooi weer in Lingerieland als Jodie Gasson, één van de plaatselijke pinups, champignons gaat plukken. Ze dartelt vrolijk in de weide en plukt her en der wat champignons en vult haar mandje. Bij het bukken zie je de jarretels al en dat ze een heel lekker kontje heeft, uitermate geschikt dus voor de “Woensdag Lingeriedag“. Voordat we echter verder gaan met het beschrijven van Jodie Gasson hebben we eerst een mop die we, door het onderwerp, niet konden laten liggen.

Een pinup gaat champignons plukken

We hebben hem een beetje aangepast aan dit bericht:

Twee mannen hebben in het dorp Jarretel, dat is in het zuiden van Lingerieland, gehoord dat je heerlijk verwend kan worden in het weiland net buiten de stad. Om precies te zijn in het gedeelte waar de champignons groeien, die door de pinup dames geplukt worden. Het lijkt ze wel een geile bedoening want ze hebben de pinups zien rondlopen in het dorp, dus loten ze erom wie er als eerste in het weiland mag gaan liggen.

De gelukzalige winnaar sluipt de volgende ochtend al vroeg naar het weiland, laat zijn broek zakken en gaat in het gras liggen. Dan hoort hij een lieftallige pinup aankomen en tilt zijn hoofd voorzichtig een klein beetje op. Hij ziet dat ze een mandje bij zich heeft, dus het kan niet anders dan dat ze champignons gaat plukken. Als ze dichterbij komt hoort hij haar met een stem als een nachtegaal een liedje zingen als ze begint met het plukken:

1. champignonnetje tralalalala …. 2. champignonnetjes tralalalala 3. champi … 3 champi … 3 champi …. (hardop zegt ze: “nou die ziet goed vast”) en gaat verder 4. champignonnetjes tralalala … etc. etc. etc. 

De man die met zijn leuter omhoog in het gras lag, kon zijn geluk niet op en had moeite om te wachten totdat de pinup weer terug naar Jarretel ging. Hij trok zijn broek op, rende door het weiland naar zijn vriend die een stukje verderop zat te wachten en vertelde in geuren en kleuren het verhaal. De vriend wilde het liefst gelijk al in het gras gaan liggen, maar besloot toch te wachten tot de volgende ochtend.

Voor dag en dauw ging hij al in vol ornaat in het gras liggen tussen de champignons, precies zoals het hem uitgelegd was. Een uit de kluiten gewassen pinup, de plaatselijke smid die graag in vrouwenkleren rond mag lopen, kwam aan en begon met een zware basstem hetzelfde liedje te zingen tijdens het plukken als de mooie pinup de dag ervoor iets lieftalliger had laten horen.

1. champignonnetje tralalalala …. 2. champignonnetjes tralalalala 3. champi … 3 champi … 3 champi …. DRIE Champignonnetjes tralalala

Gelukkig zijn we een sekssite en geen moppensite, maar deze konden we, zoals eerder aangegeven, niet laten liggen. Met dit verhaal in ons achterhoofd gaan we daarom snel naar de mooie Jodie Gasson die champignons aan het plukken is.

Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken

Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken Sexy en topless pinup gaat champignons plukken

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.473


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, lingerie en grote tieten

Dat krijg je dus met die korte weken, waren we helemaal vergeten dat het alweer "Woensdag Lingeriedag" is. Dat gaan...

Sluiten