Peaches heeft het warm, tijd voor een koude douche


Het verhaal van Peaches verschilt niet zoveel van die van Ida en haar sexy zomerjurkje. De blonde schoonheid met grote borsten was ook gaan flaneren in het centrum van haar woonplaats en kreeg niet alleen aandacht van fluitende mannen die hardop riepen wat ze wel niet met haar zouden willen doen. Ze moest glimlachen en liep heupwiegend verder.

Peaches neemt een koude douche

Ze besloot om zelf ook een drankje te gaan nemen, en ondanks het aanbod van diverse mannen dat ze bij haar aan een tafeltje kon gaan zitten pakte ze het enige tafeltje dat vrij was. Een wit wijntje leek haar wel wat en ze was op de kaart aan het kijken of ze er ook nog wat te eten bij zou bestellen. Peach keek een beetje verschrikt op, terwijl ze net op de pagina van de borrelhapjes was gekomen, toen er een knappe vrouw aan haar tafeltje stond die vroeg of ze er bij mocht komen zitten.

De vrouw deed qua knapheid niet onder voor Peach en laatstgenoemde vond het geen enkel probleem dat ze er bij kwam zitten. Ze voelde zelfs en tinteling in haar kutje want ze had zichzelf voorgenomen om seks te hebben vandaag en waarom niet met deze mooie vrouw dacht ze bij zichzelf. De twee raakten in een geanimeerd gesprek en een paar witte wijntjes verder was er een moment dat ze elkaar diep in de ogen keken en de vrouw alleen maar zei: “ik wil met je naar bed“.

Peach zat even met haar mond vol tanden en keek toen naar het geile lichaam van de vrouw die tegenover haar zat. “Dat lijkt me een goed plan“, fluisterde ze en was bang dat er een plek in haar zomerjurkje te zien zou zijn, want haar kutje was kletsnat geworden. De vrouw stond op en ging het café binnen om de bon te betalen en liep samen met Peach weer langs de terrasjes naar het huis van de blonde schoonheid.

Nadat ze in de rustige buurt terecht waren gekomen pakten ze elkaars hand en liepen als twee verliefde tieners het huis binnen. Peach pakte nog een paar wijntjes uit de koelkast en zei dat ze zich even moest opfrissen want ze was een beetje plakkerig geworden door het warme weer. Ze besloot om een koude douche te nemen want ze was dusdanig opgewonden dat ze het liefst de douchekop helemaal in haar kutje had gestopt.

Het zou nog een hele interessante dag gaan worden.

peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-01 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-02 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-03 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-04 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-05 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-06 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-07 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-08 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-09

peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-10 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-11 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-12 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-13 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-14 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-15 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-16 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-17 peach-blond-grote-tieten-zomerjurkje-18

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.153


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Ida heeft een sexy zomerjurkje aan die ze snel weer uitdoet

Ida is net even richting het centrum gegaan om een beetje te winkelen en te flaneren langs de terrasjes. Ze...

Sluiten