Ida heeft een sexy zomerjurkje aan die ze snel weer uitdoet


5/5 (2)

Ida is net even richting het centrum gegaan om een beetje te winkelen en te flaneren langs de terrasjes. Ze had een sexy zomerjurkje aangetrokken waar haar mooie lichaam goed in uitkwam. De stof had zich strak getrokken rond haar lekkere kontje en haar tieten kwamen er ook goed in uit. De mannen op de terrasjes lieten zich niet onbetuigd en meerdere malen werd er naar haar gefloten en van een paar wildvreemde mannen kreeg ze zelfs een overheerlijke cocktail aangeboden.

Een sexy zomerjurkje

Natuurlijk hadden die mannen haar geprobeerd te versieren, en ze had er eigenlijk een beetje spijt van dat ze gezegd had dat ze eigenlijk al weer naar huis moest. Naderhand dacht ze bij zichzelf dat ze één of twee van die gasten best mee naar huis had kunnen nemen, want door de alcohol in de cocktail, het lekkere zonnetje en de mannelijke aandacht was ze best opgewonden geraakt.

Het sexy zomerjurkje ging snel uit. Nadat haar ondergoed ook op de vloer was terechtgekomen ging ze met haar benen wijd op de bank liggen en was ze met haar hand naar haar kutje gegaan. In gedachten voelde ze dat er een dikke pik in haar kletsnatte kutje werd gestoken en ze er eentje in haar mond nam. Het duurde dan ook niet lang voordat ze een spetterend orgasme kreeg en nadat ze een beetje was bijgekomen had ze een dapper besluit genomen.

Ze zocht in haar kledingkast naar een ander sexy zomerjurkje en besloot om geen bh aan te doen. Na een korte wandeling van 10 minuten was ze nog maar twee terrasjes verwijderd van waar ze de groep mannen was tegenkomen. Die bleken er nog gewoon te zitten en ze liep een beetje heupwiegend die kant op en kreeg gelijk weer een cocktail aangeboden.

Misschien dat ze er zelfs wel drie mee naar huis zou nemen, dacht ze bij zichzelf toen ze ging zitten en met haar meest geile  glimlach richting de mannen keek die ze in gedachten had.

webcamsex met mooie vrouwen

ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-001 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-002 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-003 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-004 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-005

ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-006 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-007 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-008 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-009 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-010 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-011 ida-gaat-bloot-in-de-huiskamer-012

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.195


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Amateur vrouwen doen aan rokjesdag en hebben geen ondergoed aan

Rokjesdag is sowieso goed en het wordt nog beter als de dames geen ondergoed aan hebben getrokken en er geen...

Sluiten