Snelle scheiding, bruid sms’t liever in plaats van seks tijdens huwelijksnacht 📷


Een man uit Saoedi-Arabië is een paar uur nadat hij getrouwd was alweer gescheiden. De bruid had het te druk met sms’en naar haar vrienden en vond dat blijkbaar een belangrijkere invulling van de huwelijksnacht dan sex te hebben. Reden voor een zeer snelle scheiding

Snelle scheiding

Na de receptie nam de bruidegom zijn bruid mee naar hun hotelkamer voor een romantische en erotische nacht. Tenminste, dat is wat de man in gedachten had, maar dat liep een stuk anders. Hij probeerde sex met zijn vrouw te hebben, maar die duwde hem weg omdat ze het te druk had om via de sms op haar vrienden te reageren die haar aan het feliciteren waren.

De bruidegom probeerde het nog een keer, maar was verrast dat hij werd genegeerd en dat de vrouw totaal niet reageerde op de dingen die hij zij en de acties die hij ondernam. Op de vraag of ze haar vrienden misschien belangrijker vond kreeg hij een bevestigend antwoord.

Ruzie in de hotelkamer

Het werd een nogal verhitte ruzie tussen de twee waarop de bruidegom briesend het hotel uit stormde, nadat hij aan zijn vrouw had verteld dat hij een scheiding wil. Een rechtbank heeft nog een poging gedaan om de gemoederen tot bedaren te brengen en het geval voor een “verzoeningscommissie” te brengen. Daar wilde de man niets van weten en trok de zaak niet terug. Hij stond erop dat er een scheiding werd uitgesproken.

Een Saoedische expert waarschuwde voor de alarmerende cijfers, ongeveer 50%, als het gaat om scheidingen tussen stelletjes die pas getrouwd zijn. Misverstanden, verschillen in mening en het gemak waarmee getrouwd wordt zonder dat er goed gekeken wordt naar de zware verantwoordelijkheden zijn de belangrijkste oorzaken van scheidingen onder jonge mensen.

NSFW-Balk. Een bruid waar je bij zou blijven, ook als ze aan het SMS’en is

Bij dit bericht hebben we een zeer passende NSFW-balk want als je getrouwd bent met de bruid op onderstaande foto’s dan mag ze tijdens de huwelijksnacht sms’en wat ze wil. Geen enkele reden om te gaan scheiden want ze neemt haar beste vriendin, die net zo geil is, mee in het huwelijk. Er is dus altijd een vrouw voorhanden en het kan zelfs tot een geil trio leiden, want de bruid moet toch een keer lamme vingers van het SMS’en krijgen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 816


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Oudere lerares heeft seks met minderjarige jongen op begraafplaats 📷

De politie van Easton, Pennsylvania, is de oorzaak van een coïtus interruptus tussen een oudere vrouw en een 17-jarige tiener....

Sluiten