We hebben besloten om ons wat meer in de diverse nationaliteiten te gaan verdiepen als het om grote borsten gaat. Als eerste hebben we ene Bea Flora staan, een mooie Poolse vrouw, met een paar hele grote tieten. Dan kunnen achter Polen een vinkje zetten en dan hebben we er in het slechtste geval nog 195 te gaan. Een groot aantal landen kunnen we gelijk wegstrepen en om het niet al te ingewikkeld te maken beginnen we gewoon eerst in Europa.

Mooie Poolse vrouw met grote tieten

Het kan dus zijn dat we in Zweden een heleboel dames met grote borsten tegenkomen en dat de buit in Luxemburg of Liechtenstein wat tegenvalt. Niet dat ze daar geen vrouwen met grote borsten hebben, maar we zijn eigenlijk nog geen site tegengekomen waarop ze specifiek te bewonderen zijn. We moeten trouwens eerst eens even gaan uitzoeken wat de extensies van deze landen zijn en dan met Google translate aan de gang gaan om uit te vissen hoe je “mega memmen” precies vertaald.

Het idee is fantastisch alleen merken we nu we dit alles opgeschreven hebben dat er aan de uitwerking best nog wat gedaan moet worden. Nah ja, we hebben in ieder geval al één mooie Poolse vrouw met mega memmen. De rest komt later wel.

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-01 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-02 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-03 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-04 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-05 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-07 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-08

?wi=339495&ws=semet

hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-09 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-10 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-11 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-12 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-13 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-14 hot-polish-babe-with-big-boobs-bea-flora-15