Olivia trekt haar leren jas uit en dan …. grote tieten


5/5 (2)

Olivia ziet er aangekleed al zeer neembaar uit. Een leren jas, een heel strak kort sportbroekje en lange leren knielaarzen. Als het je vriendin was geweest, dan was ze niet eens het huis uitgekomen, want dan had ze waarschijnlijk al over de eettafel, de wasmachine en gewoon op de grond gelegen met haar benen wijd. Helaas voor het etentje bij je schoonouders, maar er zijn nu eenmaal belangrijkere dingen in het leven.

Olivia trekt haar leren jas uit

Maar goed, het is je vriendin niet dus is ze gewoon naar buiten gelopen, zonder last te hebben van een vriendje die continu een piemel in haar wil steken. Is aan de ene kant wel een compliment, maar aan de andere kant de doodsteek voor de sociale contacten. Als ze dan bij haar vrachtwagen aangekomen is, het is een stoere meid, en ze haar leren jas uittrekt begrijp je het gedrag van eventuele vriendjes wel.

Er komen een paar heerlijke grote tieten tevoorschijn en als ze het sportbroekje uitdoet een geil geschoren kutje. Uiteindelijk is ze helemaal naakt, met alleen nog haar knielaarzen aan, en zou je het liefst aan haar willen vragen of er niet toevallig een slaapcabine in haar vrachtwagen zit. Het is namelijk best lastig om haar over de motorkap te nemen, want die is een beetje hoog.

cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-01 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-02 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-03 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-04 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-05 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-06 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-07

Mature Fuck

cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-08 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-09 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-10 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-11 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-12 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-13 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-14 cosmid-olivia-leren-jas-en-grote-tieten-15

cosmid-banner-groot

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.688


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Te harde muziek en teveel masturberen zorgen voor vernielzucht bij man

Een man uit Florida die ervan beschuldigd wordt dat hij flink heeft huis gehouden in een woning had een, voor...

Sluiten