Een man uit Florida die ervan beschuldigd wordt dat hij flink heeft huis gehouden in een woning had een, voor hem, aannemelijke verklaring waarom hij zo vernielzuchtig was. Volgens de verdachte had hij naar te harde muziek geluisterd en teveel gemasturbeerd. Dat zorgde ervoor dat hij zin had gekregen om naar buiten te gaan en dingen te vernielen.

Harde muziek en teveel masturberen

De politie van de stad Largo reageerde op een alarmmelding nadat een voorbijganger gezien had dat iemand een brievenbus aan het kapotmaken was. Ze troffen de 25-jarige William Thomas aan die zonder t-shirt aan en bedekt met modder rondliep. Volgens het arrestatierapport was de band van een camper lek gestoken, was er een ruit van het huis ingegooid, een brievenbus vernield en een bord van de makelaar en een beeldje waren aan gort geslagen.

De man gaf direct toe dat hij willens en wetens vandalistisch was bezig geweest en liet aan de agenten weten dat hij naar te harde muziek had geluisterd en teveel had gemasturbeerd waardoor hij in een vernielzuchtige bui was terechtgekomen.

Thomas werd gearresteerd en aangeklaagd wegens inbraak en vernieling. Hij is in de plaatselijke gevangenis gestopt en kan vrijkomen als hij een borgtocht van 7000 dollar weet op te hoesten.