De mooie Nancy A is in de tuin aan het masturberen


5/5 (4)

Nancy A is een blonde bikini babe die het heerlijk vindt om tijd door te brengen op de relaxbank in haar achtertuin. Ze heeft namelijk een speciale manier van relaxen en dat is masturberen. Daar wordt ze rustig van en ze kan een stukje overtollige energie kwijt. Als haar vingers haar kutje gevonden hebben, wrijft ze over haar clitoris en laat een paar vingers in haar kletsnatte vagina verdwijnen.

In de tuin aan het masturberen

Ze heeft de knappe buurman in gedachten terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt aan het brengen is. Stiekem hoopt ze dat hij over de schutting kijkt en haar in al haar volle glorie ziet. Dat is tot nu toe niet gelukt, de enige die over de schutting heeft gekeken is de buurvrouw en die liet luidruchtig weten dat alleen blonde sletten in de tuin masturberen. Nancy A deed alsof ze het niet hoorde en gooide er nog een schepje bovenop door klaar te komen en de naam van de buurman hardop uit te roepen. Als ze dan toch als een slet bestempeld werd, dan maar goed aan dat beeld voldoen. Dan weet de buurvrouw ook gelijk waar ze aan toe is.

Dat heeft zeker resultaat gehad, want ze wordt niet meer voor de jaarlijkse buurt bbq uitgenodigd en de buurvrouw houdt haar echtgenoot goed in de gaten.

Mature Fuck

Nancy is buiten aan het masturberen
Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 634


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Nederlandse mannen genieten van seks
Nederlandse mannen genieten van seks, de vrouwen ietsjes minder 📷

De Marktmonitor Seksuele Gezondheid 2017 van Rutgers laat zien dat het overgrote merendeel van de Nederlandse mannen geniet van seks....

Sluiten