Lana Rhoades in vintage lingerie tijdens de drooglegging


5/5 (1)

In de jaren 20 van de vorige eeuw werd de draconische maatregel genomen om de productie en verkoop van alcohol in het hele land te verbieden, de drooglegging. Als je nog een voorraadje had staan, dan was je voor even gered, want alcohol drinken mocht wel. Dat leverde natuurlijk een zeer florerende zwarte handel op en de illegale kroegen schoten als paddenstoelen uit de grond. De prijs van de alcohol ging natuurlijk flink stijgen en een glaasje champagne was al snel niet meer te betalen.

Lana Rhoades, alcohol tijdens de drooglegging

Zat je echter een beetje goed in de slappe was, zoals de onderstaande Lana Rhoades uitbeeldt, dan ging je helemaal los op de champagne en na anderhalve fles kon het zomaar gebeuren dat er een striptease plaatsvond. Dat bracht dan weer als voordeel met zich mee, dat je de rest van de avond niet meer voor haar drankjes hoefde te betalen. Zeker als je nog een beetje knappe vrouw was.

Overigens past Lana Rhoades met haar vintage lingerie niet alleen perfect in de tijdsperiode van de drooglegging, ze is ook een welkome aanwinst voor onze ‘Woensdag Lingeriedag‘.


Lana Rhoades, vintage lingerie, tijdens de drooglegging
Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 612


Author: xPlezier

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Faith gaat buiten naakt
Faith, grote stevige borsten, gaat naakt bij haar hutje op de hei

Faith is een knappe brunette die een paar stevige grote tieten heeft en een lekker kontje. Ze gaat helemaal naakt...

Sluiten