Naast de rijdende rechter, nu ook de rennende rukker


Niet dat de rijdende rechter iets met de rennende rukker te maken heeft, maar het allitereert natuurlijk de pan uit. Mocht er ooit nog eens een x-rated Suske en Wiske uitgebracht worden, dan is bij deze de titel alvast bepaald. We verzinnen de rennende rukker natuurlijk niet zelf, had gekund, maar het blijkt om een vervelend persoon te gaan die vrouwen lastig valt door in de buurt van ze te gaan masturberen. Hij schroomt zelfs niet om op een drafje achter de dames aan te rennen, en tegelijkertijd in zijn seksuele behoefte te voorzien.

De rennende rukker

Het blijkt dat de inwoners van de IJmuidense wijk Zeewijk al een aantal weken worden lastiggevallen door de “rennende rukker“. Dit alles vindt plaats in de duinen en het signalement dat verschillende vrouwen geven is hetzelfde: een man die naast zijn fiets of scooter staat en zich aan het aftrekken is terwijl hij ze strak aankijkt.

Een buurtbewoonster laat weten dat de man zeker al een week of twee in de rondte loopt. Het overkwam haar zelf, toen ze verleden week haar hond uitliet bij een uitlaatplek in de wijk. De man liep achter haar aan en begon aan zijn piemel te trekken. Ze besloot er toen verder geen aandacht aan te schenken, maar het bleef niet bij die ene ontmoeting. Een paar dagen later zag ze de onverlaat op een scooter rijden. Hij begroette haar en bleef omkijken. Bij de plaatselijke supermarkt stapte hij van zijn scooter af en draaide zich om, met zijn hand in zijn broek.

Plassen

Een andere dame uit IJmuiden kwam hem tegen toen ze haar honden aan het uitlaten was. Het leek alsof hij stond te plassen maar toen ze zag waar hij mee bezig was kon ze: “wat een idioot“, niet onderdrukken. Op dat moment begon hij achter haar aan te hollen terwijl hij rustig bleef doorgaan waar hij mee bezig was, masturberen. De vrouw riep snel haar hond en de man werd daardoor waarschijnlijk afgeschrikt en liep weg.

Politie

De beide vrouwen hebben aangifte gedaan en op de fiets hebben twee agenten een kijkje genomen in het park, maar ze kwamen de “rennende rukker” niet tegen. Een woordvoerder van de politie laat weten aan RTV NH, dat mensen direct de politie moeten bellen als ze iets zien. Het vermoeden is dat het om een man van Oost-Europese afkomst gaat.

Meer over de rennende rukker is hier te vinden, met een video waarin één van de dames die is lastiggevallen aan het woord komt.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 158


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
MILF en Toyboy doen aan sex in het openbaar, in een telefooncel

Een 41-jarige milf, Lisa Kerley, en haar 30-jarige toyboy, amateurbokser Gavin Wain, houden wel van een stukje sex in het...

Sluiten